spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBate vântul schimbării la Pandurii?

    Bate vântul schimbării la Pandurii?

    Grig spune: „Ce se va întâmpla, rămâne de văzut”

    Pandurii suferă, anul 2014 fiind unul negru pentru echipa gorjeană. Doar două victorii pe teren propriu în acest an calendaristic este foarte puțin pentru echipa gorjeană, așa că după încheierea meciurilor din această stagiune de toamnă-iarnă, mai exact după data de 12 decembrie se va lua o decizie radicală. „E normal ca ceva să se întâmple”, spune Grigoraș. Acesta este în pericol de a fi dat afară, însă ieri au ieșit zvonuri că și Mihai Prunariu va fi înlăturat de la cârma echipei. Până ce mai marii de la Pandurii vor lua o decizie, orice se poate întâmpla.

    Concentrați pe meciuri

    „Toți trebuie să ne gândim la meciurile pe care le mai avem de jucat, să ne concentrăm asupra lor, să încercăm să scoatem maxim din ele. Ce se va întâmpla apoi rămâne de văzut. Sunt foarte importante aceste meciuri ca să ne gândim acum ce se va întâmpla în viitor”, a declarat Grigoraș. Astfel, tehnicianul anunță cumva că la iarnă se vor lua măsurile cerute și de primarul Florin Cârciumaru. Rămâne însă de văzut cina va fi sacrificat, cine va pleca dar mai ales cine va veni să salveze corabia. În acest moment, nimeni nu este bătut în cuie la Pandurii, cârcotașii menționând faptul că și Mihai Prunariu este în pericol.

    Grig nu ține de scaun

    Petre Grigoraș a anunțat că el nu ține cu dinții de scaunul de antrenor principal la Târgu-Jiu. Ba mai mult, antrenorul a declarat că se va da la o parte dacă i se va cere fără a avea ceva de comentat. „Voi face tot posibilul să avem rezultate bune, dar dacă n-o să reuşesc, e posibil să apară şi această variantă să fiu schimbat. E o meserie pe care am ales-o de când m-am lăsat de fotbal şi ştiu ce înseamnă lucrul acesta, n-ar fi pentru prima oară, nu am ce să reproşez nimic nimănui. Mă cunoaşteţi foarte bine şi din precedentul mandat şi acum, sunt un tip care îi asum responsabilitatea a ceea ce fac la echipă, mă consider un om corect şi aşa vreau să rămân până la capăt, iar dacă se va lua decizia aceasta nu e nici un fel de problemă, ne strângem mâna. Indiferent de situaţie, Pandurii va rămâne în inima indiferent de ce se va întâmpla în continuare. Sunt câteva echipe pe care le am în sufletul meu şi aş face tot posibilul, dacă le voi antrena, să aibă rezultate bune. E vorba de Farul Constanţa, Oţelul Galaţi şi Pandurii Târgu-Jiu, asta nu înseamnă că e o anumită ordine”, a spus Grig. Acesta le mulțumește oamenilor din conducere care au avut încredere în el. „Am avut şansa deocamdată ca cei care conduc destinele acestei echipe să creadă în continuare în mine, le mulţumesc pe această cale. Eu atâta timp cât voi rămâne, o etapă, două, trei, cinci, nouă sau până la finalul contractului, voi face tot posibilul să-mi fac meseria aşa cum ştiu mai bine, să fiu echidistant şi să încerc ca echipa asta să nu alunece acolo unde nu e cazul şi unde nu-i convine nimănui” a spus Grigoraș.

    Și Prunariu e în pericol?

    Ieri au existat mai multe zvonuri, însă toate infirmate. În cursul zilei de ieri mai multe nume de oameni de fotbal au apărut ca și „transferați” la Pandurii pe postul lui Mihai Prunariu. A început cu Aurică Țicleanu, au continuat cu Edi Iordănescu pentru ca apoi să apară și un alt nume, cel al lui Vicențiu Iorgulescu, fratele șefului de la Ligă. Ei bine, toate aceste informații au fost doar zvonuri și care cel mai probabil vor continua în zilele viitoare. Cert este faptul că abia după meciul din 12 decembrie se va lua o decizie în privința echipei gorjene, atunci Laurențiu Ciurel, Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru vor decide soarta pandurilor.

    „Asta e viața antrenorilor, vedeți că sunt 17 antrenori schimbați în 16 etape. E o meserie pe care am ales-o de când m-am lăsat de fotbal și știu ce înseamnă lucrul acesta. Trebuie să trecem peste, nu trebuie să existe animozități și tensiuni, pentru că profesionistul trebuie să-și vadă de treabă până la final, indiferent de situație. Nu e un moment foarte plăcut, e clar, dar trebuie să-l depășim dacă suntem bărbați, dacă suntem altceva, atunci ne ascundem și ne dăm după gard”, Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: