spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Batem Braşovul şi avem un start bun"

    „Batem Braşovul şi avem un start bun”

    Pandurii a remizat în prima etapă din Liga 1 pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Gorjenii au jucat slab o repriză şi bine cealaltă, aşa că s-a făcut media şi s-a obţinut un punct. Cu acest punct, târgujienii s-au cocoţat pe locul 10 în clasamentul Ligii 1, o ierarhie provizorie. „Clasamentul se face abia după 5-6 etape încolo. Abia după aceste 5-6 etape se aşează clasamentul”, spun toţi oficialii de la Pandurii. Şi totuşi, gorjenii sunt în grafic cu clasarea în Liga 1, locul 10 fiind în obiectivul fixat la debutul sezonului. Cu siguranţă, dacă oltenii vor reuşi să câştige contra Braşovului, atunci trupa lui Grig va urca şi în clasament, însă şi acum doi ani după două etape gorjenii erau primii în Liga 1 dar la final au retrogradat.

    Nu vor să coboare sub locul 10

    Starea de spirit în tabăra gorjenilor e bună după remiza de la Piatra Neamţ. „Dacă vom lua cele trei puncte cu Braşov, atunci putem considera un început de campionat bun”, spune antrenorul pandurilor Petre Grigoraş. Acesta este completat de preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. „Echipa a arătat în anumite momente că joacă bine. Mă refer la repriza a doua de la Piatra Neamţ. Cred că în meciul cu Braşov o să jucăm bine şi ne vom trece în cont cele trei puncte. Avem nevoie de ele ca de aer pentru a avea parte de un debut bun de campionat. Eu am mare încredere în jucători şi sunt sigur că nu vom mai coborî sub locul 10 în clasament”, a mai spus Pârvulescu.

    Şi primarul Florin Cîrciumaru este încântat de faţa pandurilor din repriza a doua a meciului cu Ceahlăul şi spune că dacă vor continua să joace bine, jucătorii lui Grigoraş vor urca în clasament. „Am văzut echipa la Piatra Neamţ şi aşa cum declara şi antrenorul Grigoraş, ne-am dus cu nasul pe sus, că noi suntem o echipă bună, omogenă şi că Ceahlăul e nou promovată. În repriza a doua am arătat că suntem o echipă care are ceva de spus în campionat, am jucat cu totul altceva. Dacă nu ratam ne puteam întoarce şi cu trei puncte. Dar la debut e bun şi un punct”, a spus Cîrciumaru.

    Vlad a debutat

    În meciul de la Piatra Neamţ a debutat şi un jucător. La pauza meciului, Grigoraş l-a scos din teren pe Grecu accidentat şi l-a introdus pe tânărul Alexandru Vlad. Acesta a jucat bine, curajos, aşa că debutul său este unul promiţător. „A fost bine, a fost un meci frumos, foarte important cu puţină presiune. Am avut ceva emoţii, vă daţi seama la debut. Dar mă bucur că a ieşit bine. Am încercat să maschez emoţiile şi sper că m-am descurcat bine. Sincer, nu mă aşteptam să debutez în prima etapă. Dacă tot a fost nevoie de mine am încercat să-mi fac treaba cât mai bine. O să vedem în continuare pe cine o să aleagă domnul antrenor. E frumos în Liga I şi sincer, e mai uşor ca la B. În liga a II-a se joacă mai tare, mai dur, aici e mai aerisit jocul. Sunt fericit că am debutat în Liga I şi sper că am făcut-o bine. Când m-a băgat în teren, domnul Grigoraş mi-a spus să joc cu tupeu şi să-mi fac treaba”, a spus Alexandru Vlad. Acesta în sezonul trecut a evoluat pentru Săgeata Năvodari în Liga a II-a, acolo unde a jucat în majoritatea meciurilor având o evoluţie bună.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: