spot_img
6.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBlestemul accidentărilor la Energia

    Blestemul accidentărilor la Energia

    Apolzan, Mazilu şi mai nou Şandru au şanse mici să mai joace în acest sezon

    Energia Pandurii are infirmeria aproape plină. Din păcate, Liviu Andrieş are probleme mari de efectiv, iar aceste „belele” nu sunt deloc uşoare. Apolzan şi-a rupt mâna, Mazilu are probleme mari la genunchi iar Şandru şi-a spart nasul. Acestea sunt problemele grave, însă mai sunt şi mici probleme, Păiuş fiind diagnosticat cu pneumonie. Ultimul căzut este Ciprian Şandru, acesta a fost efectiv desfigurat de Aleksander Adzic, handbalistul oltenilor suferind o fractură de piramidă nazală. Pentru el, ca şi pentru alţi jucători de la Energia, Apolzan şi Mazilu, sezonul este încheiat.

    Bătut pe teren

    Modul în care Adzic l-a lovit pe Şandru este unul golănesc. În minutul 46 al meciului de la Constanţa, pivotul lui HCM i-a aplicat o pamă peste faţă handbalistului gorjean provocându-i o fractură de piramidă nazală. „E groaznic. Aşa ceva nu se face pe terenul de joc. Adzic l-a lovit în cel mai brutal mod pe jucătorul nostru. Atât de tare l-a lovit încât şi el a avut nevoie să meargă la spital pentru că se tăiase în palmă de oasele lui Şandru. I-a făcut nasul zob. I-am văzut oasele fracturate lui Şandru, a fost fractură deschisă”, a comentat Liviu Andrieş. Gorjenii au făcut ieri memoriu la Federaţia Română de Handbal cerând să analizeze faza din care Adzic l-a rupt pe Şandru. Mai mult, cei de la Energia au ca probă filmarea celor de la Digi Sport, meciul fiind transmis în direct pe acest post. „Adzic trebuia eliminat mai devreme pentru că în minutul 32 a mai avut o intrare similară la Şandru. Nici când i-a spart nasul lui Şandru domnii arbitrii nu aveau de gând să-l elimine pe Adzic”, se plâng oficialii de la Energia.

    Cer capul lui Adzic

    Imediat după joc, Şandru a fost dus la spital şi băgat în sala de operaţii. „Medicii i-au reconstruit nasul lui Şandru, iar acum va trebui să stea o perioadă lungă să se refacă. Tot sezonul este ratat, el nu va putea să joace cu mască aşa cum fac fotbaliştii pentru că la handbal există permanent contact în zona feţei”, a mai spus Andrieş. Oltenii cer suspendarea lui Adzic pe o perioadă lungă, dar şi a arbitrilor care din punctul acestora de vedere au greşit flagrant.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: