spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBlestemul european

    Blestemul european

    Gorjenii au rămas cu o singură victorie în cupele europene pe teren propriu, aseară gorjenii cedând cu 3-1 acasă

    Pandurii: Stanca – Ungurușan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu – Răuță, Mrzljak (min. 61 Obodo) – Pleașcă (min. 81Trifu), Voiculeț, Herea (min. 61 V. Munteanu) – Hora. Antrenor: Petre Grigoraș.

    Maccabi: Rajkovic – Peretz, Tibi, Filipenko, Rikan – Medunjanin (min. 67 E. Peretz), Alberman, Igiebor (min. 80 Itzhaki) – Miha, Orlando Sa (min. 75 Ben Basat), Ben Chaim II. Antrenor: Shota Arveladze.

    Arbitri: Serhly Bolko – Oleksandr Voytyuk, Volodymyr Volodin.

    Cartonașe galbene: Voiculeț (min. 43), Ungurușan (min. 80) / Ben Chaim (min. 38), Peretz (min. 51), Rikan (min. 61), Miha (min. 81)

    Stadion „Municipal” Drobeta Turnu Severin, spectatori: 4.000

    Au marcat: Herea (min. 30) / Ben Chaim (min. 6), Igiebor (min. 49), E. Peretz (min. 78)

    Maccabi Tel Aviv a luat prima opțiune la calificarea în play-off-ul Europa League. În meciul tur din turul 3, Pandurii a dat dovadă de multă naivitate în momente cheie, și asta chiar dacă pe teren gorjenii au avut pe teren trei sferturi din jucători trecuți de 28 de ani. Însă, experiența nu este tot timpul cheia jocului, așa că târgujienii au suferit o înfrângere care aproape elimină Pandurii din Europa…

    sport-01-29

    Gorjenii au un complex în meciurile de pe teren propriu în cupele europene, trupa olteană ajungând la șase meciuri la rând în care nu a mai găsit calea spre victorie acasă. Rămâne acea victorie cu Levadia Tallin de la Târgu-Jiu, după care în exod oltenii nu s-au simțit deloc bine… Trist este că Pandurii nu a câștigat decât un singur meci pe teren propriu în cele șapte partide în care a evoluat în cele două aventuri europene, dar asta ține de statistică.

    Adio Europa !

    Doar vreo patru mii de spectatori au venit să vadă primul meci de Europa jucat la Severin. Din păcate, gorjenii nu s-au descurcat prea bine în duelul cu Maccabi Tel Aviv, cea mai titrată echipă din Israel. Meiul în sine a fost început prost de elevii lui Grigoraș care în minutul 7 au încasat primul gol. O minge aruncată peste apărarea gorjeană Ungurușan a fost depășit, Vasiljevic a fost driblat ușor, iar Ben Chaim a șutat și a deschis scorul. Gorjenii nu au cedat, iar jocul s-a echilibrat. Au urmat două situații de gol, după care în minutul 30, Herea a marcat cu capul din 10 metri. Gorjenii au forțat, israelienii abia au făcut față jocului, însă tabela nu s-a mai schimbat. După pauză a picat golul. Gorjenii au început din nou meciul slab, iar Igiebor a reluat cu capul după o centrare din lovitură liberă pentru 1-2. din păcate, cei de la Pandurii parcă nu au mai avut busolă, cu toate că Grigoraș a încercat să schimbe jocul, însă tot Maccabi a fost la înălțime marcând și golul de 3-1 prin Miha în minutul 78. La 1-3 nu mai era nimic de făcut, și chiar nicio speranță pentru calificarea mai departe. Doar o minune mai poate salva Pandurii.

    Selecționerul la meci

    La partida de la Severin, în tribune a fost prezent și selecționerul Cristoph Daum. Acesta a venit alături de secundul naționalei, Ionuț Badea, cel care acum șase ani a antrenat pentru o perioadă scurtă Pandurii. Aseară, Daum a venit să vadă la lucru jucătorii pandurilor ce ar putea ajunge la națională, însă impresia lăsată de gorjeni a fost una urâtă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: