spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBoxer de la Clubului Sportiv Jiul Rovinari, calificat la Campionatul Mondial

    Boxer de la Clubului Sportiv Jiul Rovinari, calificat la Campionatul Mondial

    Patru sportivi legitimați la secția de Box a Clubului Sportiv Jiul Rovinari 2016 au reușit să obțină medalii la Cupa României de Tineret și Seniori Under 22 de la Brăila. Unul dintre aceștia chiar s-a calificat la Campionatul Mondial, reușind să câștige medalia de aur.

    „4 din cei 6 sportivi legitimați la secția de Box a Clubului Sportiv Jiul Rovinari 2016, participanți la Cupa României de Tineret și Seniori Under 22 de la Brăila, au urcat pe podium și au obținut o medalie de aur, o medalie de argint și două medalii de bronz.

    Vă reamintesc, pugilistul Ianis Deaconu a obținut medalia de aur la categoria 69 kg și s-a calificat pentru Campionatul Mondial, în timp ce, sportivii Orlando Florian, categoria 57 kg și Flavius Gurincu, + 91 kg, au obținut medalii de bronz.

    Astăzi, în ultima zi a competiției, Andrei Musteț a luptat pentru încă un loc la Campionatul Mondial dedicat tineretului, ce se va desfășura în luna aprilie în  Polonia, dar a fost învins în finala categoriei de 64 kg de sportivul dinamovist Tiu Doruleț, obținând un onorant loc doi și medalia de argint.

    Trebuie să reamintesc și evoluția remarcabilă a pugiliștilor Dumitrachi Alexandru Ionuț și Nicola Ionuț Adelin, dar care nu au reușit să obțină un loc pe podium. Cu toții merită felicitați din toată inima.

    Dedicăm această performanță remarcabilă, memoriei regretatului primar Dorin Filip, omul care a pus prima piatră de temelie a bazelor sportive din orașul Rovinari, dar mulțumim, în egală măsură, actualului primar, Robert Filip, pentru tot sprijinul și încrederea acordată“, a transmis Marius Nicu, directorul sportiv de la Clubului Sportiv Jiul Rovinari.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: