spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBoxerii gorjeni au dominat Turneul internațional „Centura de aur, memorialul Dorin Filip”

    Boxerii gorjeni au dominat Turneul internațional „Centura de aur, memorialul Dorin Filip”

    Boxerii gorjeni au dominat Turneul internațional „Centura de aur, memorialul Dorin Filip”, ediția a II-a, care a avut loc sâmbătă, 29 iulie, la Rovinari, dovedind că județul Gorj se află pe primele locuri din țară la acest sport.

    Peste 1.000 de spectatori au urmărit meciurile care s-au desfășurat la sala polivalentă din Târgu Jiu. Competiția a început cu un moment de reculegere pentru fostul primar al orașului Rovinari, Dorin Filip.

    La categoria 52 de kilograme, câștigător a fost Adrian Nalați, de la Clubul Sportiv Jiul Rovinari 2016, care l-a învins prin inferioritatea adversarului (abandon) în prima repriză Andrei Băja, de la CS Târgoviște, vicecampion național, care a fost numărat de trei ori.

    Romulus Măcriș, tot de la CS Jiul Rovinari 2016, a învins prin inferioritatea adversarului, în secunda 20, pe Ștefan Gabriel, de la CSM Târgoviște, vicecampion național.

    La categoria 65 de kilograme, juniori, Adelin Guțoi, de la CS Jiul Rovinari 2016, a reușit să se impună la puncte,  prin decizie unanimă, pe Alin Bouar, de la CSM Cluj, medaliat cu bronz.

    Ioan Diaconu, de la CS Jiul Rovinari 2016, la categoria 63 juniori, l-a învins prin abandon, la începutul primei reprize pe Iancu Traian, de la CSM Cluj, campion național. La categoria, 69 de kilograme, seniori, Liviu Cocină, de la CS Jiul Rovinari 2016, l-a învins prin inferioritatea adversarului pe Andrei Lăcătușu, care este cu cinci ani mai tânăr decât acesta. De la Pandurii, Andrei Mustăți, 54 kg, juniori, antrenat de soții Geică, l-a învins la puncte pe George Marin, de la CSM Târgoviște, campion național. Valentin Teodor, la 50 de kg. Juniori, l-a învins la puncte pe Orlando Tăran, de la CS Jiul Rovinari 2016.

    Una dintre centuri a fost câștigată de Silviu Anghelescu de la CS Jiul Rovinari 2016, la categoria 60 kg, l-a bătut la puncte pe Lucian Popescu, de la același club. Ultima centură a fost câștigată de Denis Purcel, la categoria 56 kg. junior, care l-a învins pe Alexandru Malacu, de la același club. La competiție au participat 130 de sportivi.

    La competiție a fost prezent Sorin Tănăsie, de la Craiova.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: