spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBreeveld între Pandurii şi Steaua

    Breeveld între Pandurii şi Steaua

    Mihai Prunariu spune: „Suntem deschişi la discuţii, cei de la Steaua ştiu asta”

    Pandurii Târgu-Jiu aşteaptă meciul de duminică împotriva CFR-ului, un joc ce poate fi câştigat de târgujieni. Până atunci în echipa lui Petre Grigoraş mai pot apărea unele schimbări, Nicandro Brreeveld putând ajunge la Steaua. Bucureştenii ar putea să mai facă zilele acestea o ofertă pandurilor, gorjenii aşteptând cu interes un semnal de la Steaua.

    „E cel mai bun închizător”

    Mâine Steaua joacă cu Aktobe în turul trei al Champions League, iar după acest meci este foarte posibil ca steliştii să mai facă o ofertă pandurilor pentru transferul lui Nicandro Breeveld în Ghencea. Bucureştenii ştiu cât cer oltenii pe jucător, aşa că mingea se află acum în terenul lui Gigi Becali, aşa că dacă patronul stelist va da ordin să se facă transferul, acesta se va face. În toată această chestiune este cert faptul că târgujienii nu sunt dispuşi la alte negocieri vizavi de preţ. „Uşile au rămas deschise, când vor să discutăm suntem la Târgu-Jiu. Vom vedea şi vom stabili, trebuie luate în calcul şi cheltuielile cu jucătorul, plus că e vorba de cel mai bun închizător din Liga 1”, spune Mihai Prunariu.

    Erico nu va juca o lună

    Gorjenii l-au pierdut pentru următoarele 2-3 etape, sau chiar patru şi pe fundaşul Erico da Silva. Acesta a suferit o accidentare în meciul de la Craiova şi va absenta de pe teren în următoarele jocuri. „Erico, din câte mi-au spus cei din staff-ul medical, trebuie să ia 10 zile repaus total, are o întindere la ligamente. Probabil, din păcate, cam o lună de zile ne va lipsi din echipă. După lovitura primită la cap a fost inconştient o vreme şi probabil din cauza asta a fost şi acea răsucire a genunchiului, altfel e greu de explicat”, a spus Eugen Pârvulescu.

    Ciucur între Belarus şi Iaşi

    Tras pe linie moartă de Petre Grigoraş, mijlocaşul Alexandru Ciucur îşi caută echipă unde să joace. Jucătorul care a jucat în cupele europene pentru Pandurii nu duce lipsă de oferte, două fiind certe. „Cu Ciucur, deocamdată, aşteptăm… Să vedem dacă se concretizează oferta de afară pe care am primit-o. În ţară Iaşiul l-ar vrea, rămâne să vedem. De afară era o discuţie cu cineva care era în legătură cu o echipă din Belarus, dar nu mai zice nimeni nimic acum, să vedem ce mai zic, trebuie să mai vorbim şi cu Ciucur”, spune Eugen Pârvulescu.

    Doi foşti panduri la Rapid

    Până la finalul lunii august se pot face transferuri în Liga 1. Ei bine, doi foşti jucători ai pandurilor, Emil Dică şi Paulinho au ajuns la Rapid. Dacă primul a jucat la Târgu-Jiu în Divizia B, al doilea a fost component al lotului gorjean până în această primăvară, când i-a fost reziliat contractul înainte de finalul sezonului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: