spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBreeveld între Pandurii şi Steaua

    Breeveld între Pandurii şi Steaua

    Gigi Mulţescu spune: „Nicandro e un super fotbalist”

    Zilnic se vorbeşte de trecerea lui Breeveld de la Pandurii la Steaua. Doar în presă apare subiectul Nicandro Breeveld pentru că în rest Steaua nu a făcut o ofertă serioasă şi concretă pentru mijlocaşul pandurilor. Ei bine, deja acest subiect a devenit o telenovelă, aşa că zilnic este alimentată cu ceva nou. Ultimul episod, Breeveld este lăudat de un fost antrenor care garantează că Steaua ar da lovitura dacă l-ar achiziţiona. Între timp, gorjenii nu au primit nimic oficial de la Steaua, aşa că jucătorul se află tot la Târgu-Jiu.

    Lăudat de Mulţescu

    Nicandro Breeveld este văzut unul dintre cei mai buni mijlocaşi la închidere. Un fost antrenor al său, Gigi Mulţescu garantează pentru olandez. „Am lucrat cu el la Gaz Metan, o jumătate de an. Când m-am dus acolo, el nu prea juca foarte bine, Tahar era peste el, însă în acel retur a explodat, a fost practic cel mai bun om al meu. E un fotbalist excelent, box-to-box. Dacă la Steaua ar mai fi fost azi Bourceanu şi Pintilii, nu s-ar fi impus transferul său, e sub cei doi, însă aşa, la ce are acum Steaua în lot, Breeveld e lejer peste Prepeliţă, Filip şi Neagu”, a declarat Gigi Mulţescu. Laudele la adresa mijlocaşului de la Pandurii nu contenesc. „Face bine ambele faze, aleargă mult, are viziune, ar fi o achiziţie fantastică pentru Steaua. El ar putea juca fie alături de Prepeliţă în faţa apărării, fie alături de Sînmărtean, aşa cum făcea Pintilii. Chiar e fotbalist, eu dacă aş fi la Pandurii aş cere mai mult de 500.000 de euro, pentru că are valoare, iar dacă aş fi la Steaua aş plăti suma fiindcă face banii”, a mai declarat Mulţescu.

    E accidentat

    Zilele acestea, în mod normal, Steaua ar trebui să facă oferta. Probabil, bucureştenii aşteaptă până ce jucătorul va fi apt din punct de vedere medical, în acest moment olandezul acuzând o uşoară întindere musculară. „I s-a recomandat să stea zece zile. Nu va juca în prima etapă la Craiova, însă apoi va reveni”, spune Eugen Pârvulescu referindu-se la starea de sănătate a mijlocaşului. Sătul de atâtea întrebări legate de situaţia contractuală a lui Breeveld, Grigoraş a fost mai scurt în ultima reacţie referitoare la jucător. „Breeveld este accidentat, este jucătorul nostru. Am văzut pe la tv, negocieri cu Steaua. Oficial nu e nimic”, a spus şi Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: