spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCadouri de la FRF pentru micii fotbalişti

    Cadouri de la FRF pentru micii fotbalişti

    Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici au făcut pe Moş Crăciun în plină vară

    Un proiect al Federaţiei Române de Fotbal se află în plină desfăşurare. Astfel, emisari ai FRF-ului bat ţara în lung şi-n lat pentru a oferi o mână de ajutor structurilor de fotbal afiliate la Federaţie. „Oferim câte 30 de mingi pentru fiecare club sau asociaţie sportivă afiliată la FRF. E un proiect ce are menirea de a ajuta fotbalul juvenil, aşa că prima tranşă de mingi pe care o vom oferi sunt pentru sectorul juvenil. Copii reprezintă viitorul fotbalului nostru”, a comentat Gabriel Berceanu, şeful departamentului de comunicare de la FRF. Aşa că micii fotbalişti din ţară au parte de cadouri chiar dacă nu e perioada Crăciunului.

    Vlădoiu şi Belodedici, Moşii de serviciu

    Ieri, la Târgu-Jiu, doi dintre cei mai mari fotbalişti români, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici au oferit celor cinci entităţi sportive afiliate la FRF în total 150 de mingi de fotbal. Cei doi foşti internaţionali au fost emisarii lui Moş Crăciun, cele 30 de mingi câte revin fiecărei structuri sportive fiind bine primite. „Ştim de problemele din ţară, am fost şi prin alte părţi şi am remarcat faptul că nu s-au făcut investiţii iar terenurile şi stadioanele sunt la fel cum erau şi când jucam noi fotbal. Aici e bine, s-au făcut multe, şi am remarcat acest lucru. În schimb, sunt echipe de juniori care au probleme mari, nu au decât 2-3 mingi cu care îşi desfăşoară activitatea. Conducerea Federaţiei a decis să ajute acest sector juvenil, să ofere câte 30 de mingi fiecărei structuri fotbalistice, iar micii fotbalişti să aibă obiectul muncii şi să aibă posibilitatea să crească jucând fotbal”, a comentat Jean Vlădoiu. Şi Miodrag Belodedici a fost încântat de faptul că la vizita de la Târgu-Jiu s-a întâlnit şi cu o grupă de juniori mici de la Pandurii. „Ei sunt viitorul, pe ei trebuie să mizăm. Mă bucur când văd copii jucând fotbal,şi sper ca şi de acum încolo Federaţia să le ofere şi altceva, poate echipament sportiv, ghete, vedem. Deocamdată e un prim ajutor care îl oferim micilor jucători şi sper să se bucure de el”, a comentat şi Belodedici. Astfel, cei doi foşti internaţionali au făcut pe Moş Crăciun în plină vară oferind în total 150 de mingi de fotbal. „Sunt mingi oficiale de joc, de o bună calitate, sunt mingi cu care se joacă în Germania şi Anglia”, a spus şi Ciprian Paraschiv, director dezvoltare fotbalistică în cadrul FRF.

    Laude pentru Târgu-Jiu

    Oaspeţii de la Federaţie au lăudat eforturile şi investiţiile care s-au făcut la Târgu-Jiu. „Târgu-Jiul a dat jucători buni la echipa naţională dar şi la Steaua. În plus, aici s-a făcut performanţă, echipa a reprezentat România în cupele europene şi a făcut-o bine. Mă bucur pentru ce s-a realizat aici, am înţeles că se va face şi un stadion modern, iar asta e benefic pentru fotbalul românesc”, a mai spus Belodedici. Oficialii de la Pandurii s-au arătat măguliţi de această vizită şi au anunţat faptul că la Târgu-Jiu s-au făcut şi se vor face investiţii în continuare. „Pot spune că la noi se va face un stadion de patru stele, am investit şi în centrul de copii şi juniori unde s-a făcut un sediu, am construit şi un sediu pentru AJF, deci se mişcă lucrurile. Încercăm să facem cât mai multe lucruri şi noi. Vorbele frumoase le spunem toţi, dar faptele rămân”, a declarat Mihai Prunariu.

    „E o acţiune bună, sper ca Federaţia să ne aducă şi altceva, nu doar mingi. Ne simţim onoraţi de vizita foştilor mari fotbalişti, e o acţiune benefică pentru fotbal. Avem încredere că actuala conducere a Federaţiei este interesată, sper să vedem acţiuni din ce în ce mai multe pentru promovare fotbalului”, Mihai Prunariu, preşedinte CA Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: