spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCalculele pandurilor

    Calculele pandurilor

    Pârvulescu: „Îmi menţin poziţia, să facem 30 de puncte”
    Grigoraş: „Vin două meciuri grele, să nu ne lăsăm în baza ultimelor două partide”

    Mai sunt patru etape din turul Ligii 1 plus o etapă de Cupa României. În programul stabilit în vară în această iarnă ar trebui să se joace şi o etapă din retur, aşa că fotbalul în ţara noastră ar trebui să intre în vacanţă cu o săptămână înainte de Crăciun. Cel mai probabil, acea rundă va fi amânată pentru la primăvară, aşa că după ultima etapă a turului se va intra în vacanţă. În acest moment marele semn de întrebare e câte puncte vor face gorjenii până la finalul acestui tur de campionat. Preşedintele Eugen Pârvulescu a fixat un target pe care vrea să-l atingă, în timp ce antrenorul Petre Grigoraş preferă să ia fiecare meci în parte iar la final să tragă linie.

    Obiective pe meciuri

    Petre Grigoraş este temător în privinţa finalului de campionat şi are tot dreptul. În următoarele două meciuri oltenii au o misiune grea întâlnind FC Vaslui şi Rapid. „Nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde următoarele două jocuri. Din păcate am început cu stângul această serie de trei jocuri foarte dificile cu echipe care se luptă pentru titlu. Să nu ne lăsăm în baza ultimelor două partide”, spune Grig.
    În schimb, preşedintele Eugen Pârvulescu se încumetă să dea câteva pronosticuri. Oficialul pandurilor împarte seria de patru meciuri în două şi avansează un număr de puncte. „Mai avem patru meciuri din acest tur de campionat. Cu Vaslui şi Rapid sunt jocuri grele, ambele echipe joacă un fotbal bun, sunt în cupele europene, deci va fi greu. Sper să obţinem trei puncte din aceste două confruntări. Avem şi două meciuri cu echipe mai slab cotate ca primele, la Petrolul Ploieşti pe un stadion gol şi acasă cu Concordia Chiajna. Aş vrea şase puncte din cele două partide, şi sunt sigur că putem să le obţinem. Îmi menţin poziţia să facem 30 de puncte. Sper să facem în jur de 30 de puncte, cu plus – minus un punct”, spune Eugen Pârvulescu.

    Caută să-şi revină

    Tot preşedintele pandurilor susţine că echipa gorjeană îşi va reveni după duşul rece din meciul cu Oţelul. „Se mai întâmplă să ai şi o cădere în timpul campionatului. Greu se găsesc echipe care să aibă un joc şi rezultate constant bune. Sunt sigur că o să ne revenim şi o să jucăm un fotbal bun. Ştiţi deviza lui Grig: promovarea fotbalului spectacol. Mai avem cinci meciuri pentru că îmi e greu să cred că prima etapă din retur se va juca în decembrie, şi sper să ne descurcăm bine”, a mai declarat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: