spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCalificare în primăvară şi clasarea în top 5!

    Calificare în primăvară şi clasarea în top 5!

    Echipa de handbal Energia Pandurii ocupă locul trei în Liga Naţională cu două etape înainte de finalul sezonului de toamnă. Oltenii mai au de jucat patru meciuri, doiuă în Cupa Cupelor şi alte două în campionat. Planul de bătaie pentru acest final de an e simplu: cât mai multe victorii. De fapt ce vor gorjenii? calificarea mai departe în Europa plus cel puţin o victorie din cele două partide din Liga Naţională.

    Mulţumiţi de clasament

    Energia este revelaţie în Liga Naţională. Deşi nu au putut face investiţii în lot, gorjenii au rămas în topul handbalului românesc. Au trecut nouă etape, iar Energia este pe locul trei. „E şi normal să fim mulţumiţi de evoluţie. Avem şase victorii din nouă partide. Sunt şi cele trei eşecuri, poate doar unul frustrant, cel de la Turda. La Constanţa şi Bacău poate au fost rezultate normale”, spune şeful Energiei, Gore Popescu. Cu 12 puncte la activ, Energia se află la şase puncte de liderul HCM Constanţa şi la alte patru în spatele echipei Ştiinţa Bacău. „Campionatul este strâns. HCM cred că va lua titlul. E bătaie mare pentru următoarele locuri, Bacăul cred că se va agăţa să prindă un loc cât mai bun, adică poziţia a doua. În rest, de la locul trei în jos orice este posibil. De aici vine echilibrul. Între locul 3 şi locul 9 sunt patru puncte distanţă, deci două meciuri câştigate”, a mai declarat Gore Popescu.

    Obiectiv pentru campionat

    Mai sunt doar două etape de jucat în acest an 2011 din turul Ligii Naţionale. „Sunt două partide destul de grele pentru noi. Jucăm la Reşiţa şi apoi acasă cu Odorhei. Sunt două jocuri dificile dar din care vrem să obţinem cel puţin două puncte. Cred că vom şi reuşi să îndeplinim acest aşa zis obiectiv”, a comentat Gore Popescu. În cazul în care Energia ar obţine cele două puncte, atunci cu siguranţă echipa lui Andrieş va termina sezonul de toamnă în top. „Cu încă două puncte câştigate în campionat nu avem cum să coborâm sub locul 5”, a mai spus Andrieş.

    Să batem italienii

    Totuşi, cele două meciuri din campionat nu sunt singurele pentru handbaliştii gorjeni le au în acest final de an. „Avem dubla din Cupa Cupelor cu Pallamano Intini Noci. Avem un prim meci duminică de la ora 20.00 în Italia în care vrem să obţinem un rezultat cât mai bun. Vrem să obţinem calificarea încă din manşa tur, iar returul să fie consfinţirea calificării. Aş vrea două victorii cu italienii”, a comentat Gore Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: