spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCallistus Eziukwu, noul idol de la Tg-Jiu?

    Callistus Eziukwu, noul idol de la Tg-Jiu?

    În această vară, echipa de baschet Energia a făcut mai multe transferuri, iar unul dintre noii veniţi este pivotul american Callistus Eziukwu. Acesta ar putea deveni în toamnă noul idol al tribunelor de la Târgu-Jiu, baschetbalistul anunţând deja că vrea să se facă iubit. „Oriunde am jucat până acum, oamenii m-au plăcut. Sper să se întâmple acelaşi lucru şi aici”, spune Eziukwu.

    sport-03-17Ei bine, jucătorul se află în programul de pregătire al Energiei şi a anunţat deja ambiţiile pe care le are la Târgu-Jiu. „Obiectivul meu personal este să dau energie maximă echipei în fiecare meci, ca toată echipa să fie atrasă după mine din punct de vedere defensiv”, spune pivotul. Acesta a urmărit Energia în Europa, ştie care a fost forţa Energiei, aşa că este familiarizat cu echipa olteană. „Ştiam despre Energia că a fost în Final Four-ul EuroChallenge şi că în semifinalele campionatului intern a pierdut în faţa viitoarei campioane. De asemenea, îl ştiu foarte bine pe Giordan Watson. Cel mai important lucru şi cel care m-a convins să vin aici a fost faptul că Energia m-a dorit cu adevărat”, a mai spus Callistus Eziukwu. Pus să-şi facă o autocaracterizare, jucătorul a dat mesaje pozitive, de performanţă. „Să mă caracterizez în cinci cuvinte?… Îmi place să muncesc din greu, îmi place să aduc buna dispoziţie, îmi place să fac oamenii fericiţi şi îmi place să câştig! Urăsc să pierd!”, a încheiat Callistus Eziukwu.

    „Nu este corect față de jucătorii veniți acum, nu este corect să facem comparații pentru că este o echipă nouă, cu jucători noi. Am spus-o și la finalul sezonului trecut, ținta noastră în acest sezon va fi să atingem finala campionatului și, poate, chiar să o câștigăm. Anul, trecut au fost niște rezultate care poate nu le vom mai avea niciodată, dar poate vor reveni și foarte curând. Pentru asta noi vom munci și nu este corect să facem comparații cu ceea ce a fost în trecut”, Antonis Constantinides, antrenor Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: