spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCamil Berculescu și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

    Camil Berculescu și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu


    Baschetbalistul gorjean Camil Berculescu va evolua, în continuare, la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Jucătorul născut la Târgu Jiu și vicecampion naţional în acest sezon la baschet 3×3 cu CSM Târgu Jiu, acesta a semnat prelungirea contractului şi va evolua în sezonul 2022-2023 tot la Târgu Jiu.

    Oficialii CSM au început semnarea contractelor cu jucătorii din lot care au evoluat şi sezonul trecut la gruparea gorjeană, iar CSM Târgu Jiu pune accentul şi pe jucătorii autohtoni. Camil Berculescu a avut un început mai greu de sezon, din cauza unei accidentări, dar a răspuns apoi prezent, de fiecare dată când a fost solicitat să intre pe parchet în meciurile din Liga Naţională.
    Baschetbalistul este unul dintre artizanii obţinerii titlului de vicecampioană naţională de baschet 3×3 a echipei CSM Târgu Jiu în sezonul 2021-2022. Camil a făcut parte din echipa care a reuşit această performanţă pentru clubul gorjean.

    „Primul obiectiv este să joc“

    Camil Berculescu a spus, pentru site-ul clubului, că își dorește, în primul rând, să joace: „A fost un sezon greu din toate punctele de vedere. Din nefericire, nu am activat foarte mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aş fi dorit. Chiar la începutul sezonului am fost accidentat şi am lipsit ceva timp, motiv pentru care cred că am fost uşor lăsat de o parte. A mai fost şi problema cu construcţia lotului, având în vedere profilul jucătorilor care au fost transferaţi, majoritatea pozitii 1-2-3, plus regula U23.
    Primul obiectiv este să joc, până la urmă acesta este motivul principal pentru care munceşti şi te antrenezi. Pentru viitorul sezon, plănuiesc sa fiu consecvent. Îmi doresc să îmi aduc constant aportul în cadrul echipei, indiferent de meci sau de miză, să ajung în punctul în care să fiu util în meciuri indiferent de situaţie“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: