spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCampanie scurtă de transferuri la Pandurii!

    Campanie scurtă de transferuri la Pandurii!

    Grecu și Vasiljevic au semnat, Eric vine și el, gorjenii mai vor doar un fundaș central

    Edi Iordănescu, în momentul în care a venit la Pandurii, analizând și urmărind evoluția echipei în prima parte a campionatului a decis și a anunțat că nu are nevoie de prea multe schimbări în echipă. „O să mizez în mare pe același lot de jucători”, a declarat Edi mizând pe omogenitatea echipei. Așadar, pentru această iarnă s-a căutat doar acoperirea posturilor deficitare și care au fost cele în zona fundașilor centrali dar și pe partea stângă a apărării. Venirea lui Eric este un bonus pentru Pandurii care astfel câștigă la nivelul ofensivei. În acest moment, gorjenii spun că mai vor să transfere doar un singur jucător, mai exact un fundaș central, așa că în total în această pauză de vor fi aduși patru jucători.

    Mai vine unul, sigur!

    Președintele pandurilor, Eugen Pârvulescu spune că jucătorii aduși la echipă în această iarnă sunt jucători pe care toată lumea din club i-a dorit. „Nu am făcut transferuri doar de dragul de a face. L-am luat pe Grecu, un jucător pe care îl știam, un jucător care ne poate ajuta în partea stângă a apărării acolo unde stăteam doar în Momcilovic. Apoi, în centrul apărării, după ce a primit vestea că Erico trebuie să se opereze am ajuns la concluzia că trebuie să aducem minim doi jucători de profil fundaș central. Am adus unul, pe Vasiljevoc, un jucător pe care toți din club l-am urmărit și care cred că o să ne ajute. Vă spun, este un jucător cu reale calități, o să ne ajute foarte mult. Vine și Eric, un jucător despre care nu avem prea multe de spus pentru că toată lumea îl știe”, a declarat Eugen Pârvulescu făcând radiografia campaniei de transferuri. În acest moment, târgujienii sunt aproape de a mai aduce un jucător, un fundaș central. „Sigur vom mai transfera un jucător, un fundaș central. Ar fi bine dacă am putea aduce doi, însă unul trebuie să aducem. O să revină și Christou Paraskevas, așa că sper că acolo nu vom mai avea probleme”, a mai spus Pârvulescu.

    Nu pleacă nimeni!?

    Deja se conturează faptul că la nivelul plecărilor de la echipă, gorjenii nu vor ceda nici un jucător. A plecat deocamdată Laurențiu Iorga, jucător care va evolua sub formă de împrumut la Oțelul Galați până la vară, în rest gorjenii au păstrat același lot cu care au abordat și turul de campionat. Asta deși s-a speculat mult faptul că în această iarnă mai mulți jucători vor fi vânduți. S-a spus că va pleca Mihai Roman la Steaua, Deivydas Matulevicius la o echipă din Vest, cel mai probabil liga a doua din Germania, dar și de Dan Nistor că va merge la Rapid. Până acum nu s-a concretizat nimic, gorjenii păstrându-și lotul din tur. În condițiile în care la echipă au fost aduși jucători utili, se poate spune că Pandurii va deveni mai puternică decât în turul campionatului.

    Pârvulescu impresionat de Iordănescu

    Președintele pandurilor nu ratează nicio ocazie să-l laude pe antrenorul Edi Iordănescu. Astfel, șeful echipei târgujiene spune că tânărul antrenor al pandurilor este un profesionist desăvârșit, așa că are încredere că echipa se va salva de la retrogradare. „Eu am foarte mare încredere în Edi Iordănescu, în capacitatea lui de antrenor. Se vede că este un profesionist, muncește, se documentează iar referitor la metodele lui de pregătire atât băieții cât și eu am fost încântați de munca din primul cantonament al iernii”, a mai spus Eugen Pârvulescu.

    Pleacă la turci

    În acest week-end, gorjenii vor pleca spre cel de-al doilea cantonament al iernii care se va întinde până pe data de 9 februarie. Echipa lui Edi Iordănescu va zbura în același avion cu Steaua atât la dus cât și la întors, urmând ca în cantonamentul din Turcia gorjenii să dispute și șase meciuri amicale.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: