spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCampionatele judeţene, gata de start

    Campionatele judeţene, gata de start

    Ieri a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj. O şedinţă care s-a întins pe parcursul a mai bine de două ceasuri şi în care s-au discutat toate problemele cu care se confruntă echipele din judeţ. Situaţia în întreg sportul gorjean este una grea, aşa că şi echipele de la judeţ se confruntă şi ele cu diverse probleme.

    sport-02-24

    Forţa Adunării a decis: Liga 4 se amână

    Pe ordinea de zi a şedinţei de ieri, principalul punct l-a constituit stabilirea ţintarului competiţional pentru stagiunea ce va debuta în curând. Iar forţa Adunării Generale s-a simţit ieri din plin, atunci când după propunerea delegatului de la Stoina s-a şi aprobat cu unanimitate de voturi ca startul noului sezon la Liga a 4-a să fie amânat cu o săptămână. Aşadar, Liga a 4-a, competiţie ce va avea la start un număr de 16 echipe va debuta în data de 4 septembrie şi nu pe 28 august cum se stabilise iniţial. „Aşa e democratic, majoritatea decide”, a spus Mihai Prunariu. Apoi s-a trecut la discuţii legate de organizarea Ligii a 5-a. Acolo, majoritatea au decis ca sezonul să înceapă în data de 28 august aşa cum s-a stabilit iniţial. A existat şi acolo o propunere ca cele 20 de echipe să fie împărţite în două serii pe criterii geografice, însă reprezentanţii echipelor de Liga a 5-a au decis să se joace în acest sistem cu o singură serie.

    Discuţii pe arbitraje

    O discuţie aprinsă a fost legată pe marginea arbitrajelor. „Să ne respecte, să arbitreze corect. Asta le cerem”, a fost mesajul sălii. Şeful AJF, Mihai Prunariu a încercat să scuze cumva erorile de arbitraj, recunoscând cumva că valoarea arbitrilor nu mai este cea de odinioară. „Aveţi drepate. Sunt probleme. Nu mai vine nimeni la arbitraj că sunt baremuri mici, nu mai vor să vină. Nu le iau apărarea, dar uitaţi-vă şi la Liga 1 ce greşeli se fac. Nu avem soluţii”, a comentat Mihai Prunariu.
    Altfel, fiecare echipă va avea dreptul să recuze un arbitru, doi asistenţi şi un observator printr-un memoriu ce va putea fi depus la sediul AJF.

    Programul primei etape la Liga a 4-a, 4 septembrie:
    AS Stejari – CS Novaci, Gilortul Cărbuneşti – Unirea Cruşeţ, Vulturii Fărcăşeşti – Parângul Bumbeşti Jiu, Internaţional Băleşti – Ştiinţa Hurezani, Minerul II Mătăsari – Petrolul Bustuchin, Viitorul Negomir – Petrolul Ţicleni, Energetica Tismana – Jiul Rovinari, Şiinţa Turceni – Petrolul Stoina

    Programul primei etape la Liga a 5-a, 28 septembrie:
    AS Aninoasa-Unirea Dragoteşti, Viitorul Plopşoru-Ştiinţa Godineşti, Avântul Baia de Fier-Progresul Bumbeşti Piţic, Bradul Polovragi –Viitorul Cătunele, Triumful Borăscu – Gilortul Bengeşti, Viitorul Brăneşti – Dumbrava Câlnic, AS Ştiinţa Drăguţeşti – Flacăra Roşia de Amaradia, Olteţul Alimpeşti – Ştiinţa Peştişani, Foresta Văgiuleşti – Ştiinţa Stroescu Teleşti

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: