Acasa / Headlines / Campionatul European de Box Under 22 ar putea fi organizat la Târgu Jiu
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Campionatul European de Box Under 22 ar putea fi organizat la Târgu Jiu

Campionatul European de Box Under 22 ar putea să fie organizat în municipiul Târgu Jiu, în noua sală de sport. România va candida pentru organizarea Campionatului European de Box Under 22, iar, în cazul în care va fi declarată câștigătoare, competiția va fi organizată la Târgu Jiu. Primăria municipiului va trebui să contribuie pentru organizarea acestei competiții cu suma de peste 370.000 de lei.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că sala de sport va fi pregătită pentru a organiza această competiție de nivel european, care urmează să se desfășoare în martie 2018: „Ar fi un mare câștig pentru promovarea municipiului nostru. Din punctul meu de vedere și din analiza făcută de consilieri, competiția înseamnă și un câștig financiar, pentru că este vorba de o săptămână de competiție la nivelul municipiului Târgu Jiu. Toată lumea are de câștigat, de la cei care dețin spații comerciale și până la cei care au pensiuni. Din partea constructorului avem garanția că sala va corespunde organizării competiției“. Consiliul Local Târgu Jiu a fost de acord să suporte cheltuielile necesare pentru ca această competiție să fie organizată la Târgu Jiu.

500 de participanți din 35 de țări

România va candida alături de alte două țări pentru organizarea Campionatului. 500 de participanți din 35 de țări vor lua parte la această competiție. Municipiul Târgu Jiu are trei sportivi calificați. Avantajele oferite de municipiul Târgu Jiu sunt asigurarea unei capacități de cazare de 500 de locuri, o sală de 1.500 de locuri, care permite amenajarea a două ringuri. Meciurile vor fi transmise live în toată Europa. Organizatorii promit că municipiul Târgu Jiu va avea de câștigat foarte mult din punct de vedere al imaginii.

Un comentariu

  1. Se va organiza acest campionat daca o sa vrea si Bura !? Domnule primar explicatii si antrenorului emerit Ion Bura ce beneficii ,atat materiale,dar mai ales de imagine o sa aduca acest campionat organizat de municipiul nostru ! Mai ganditi-va in a-l prefera pt. viitorul post de Presedinte al C.S.M.Pandurii Tg-Jiu !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*