spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCampionii Gorjului!

    Campionii Gorjului!

    Fără dubii: cea mai bună echipă din Gorj în acest sezon este echipa de baschet Energia

    Duminică, echipa lui Antonis Constantinides poate să câștige meciul cu Steaua și să obțină a doua medalie de bronz din acest sezon

    Nu există nici un dubiu. Echipa de baschet Energia merită toate laudele, merită tot respectul, această echipă a fost senzațională în acest sezon. Duminică seara de la ora 18:00, cei care au scris istorie pentru Gorj în plan sportiv în acest sezon își vor lua rămas bun de la fani într-un meci ce le poate aduce medaliile de bronz la gât. Chiar se poate spune că baschetbaliștii au devenit colecționari de bronz după cel obținut în EuroChallenge urmează cel din Liga Națională. „Sezonul nostru, indiferent de ce se va întâmpla în finala mică cu Steaua, pentru club, pentru noi antrenorii sau pentru jucători este un vis minunat. Final Four-ul FIBA EuroChallenge și semifinala în LNBM este un succes enorm și incredibil pentru Energia, o echipă care a avut unul dintre cele mai mici bugete din ligă”, spune antrenorul Energiei, Antonis Constantinides. Iar duminică, Energia va intra definitiv în istoria sportului gorjean reușind a doua calificare consecutivă în cupele europene.

    Respect Energia!

    Ceea ce a realizat anul acesta echipa de baschet întrece orice imaginație. La debut în Europa, această echipă a reușit o calificare absolut entuziasmantă în Final Four EuroChallenge, acolo unde gorjenii au obținut locul 3. În întrecerea internă, Energia este la un pas să-și mai treacă în cont un loc 3 și implicit o medalie de bronz, ceea ce este de apreciat. Tot ceea ce trebuie să facă cei de la Energia este să câștige meciul cu Steaua și la final să petreacă cu fanii. Ar fi mare păcat să nu se desfacă și o șampanie, nu de alta dar după toate victoriile mari s-a neglijat acest aspect al bucuriei în sportul mare. Iar Energia chiar a făcut lucruri mari. Poate s-o gândi cineva și la acest aspect! Oricum, marele făuritor al performanței este Antonis Constantinides. Acesta le mulțumește elevilor lui și speră ca duminică fanii să fie fericiți la despărțire. „Vreau să felicit pentru încă o dată jucătorii și mă simt foarte mândru și bucuros în legătură cu ceea ce au realizat ei în acest sezon. În cea mai mare parte a sezonului am arătat un baschet foarte- foarte bun și de calitate, atât ofensiv cât și defensiv în special”, a comentat Constantinides.

    Atât de aproape de Europa

    Meciul doi din finala mică cu Steaua are op importanță foarte mare. La Târgu-Jiu nimeni nu câștigă, iar Steaua trebuie să cedeze și să dea ocazia fanilor să-și ia rămas bun de la baschetbaliștii Energiei cu un mare succes. Victoria înseamnă pe lângă adjudecarea locului 3 din campionat și biletul pentru EuroChallenge, acolo unde anul acesta echipa noastră a ajuns în Final Four. Sunt practic multe mize puse în acest meci, iar Energia trebuie să câștige și să-și facă pentru ultima dată în acest sezon fanii fericiți. Cu siguranță Sala Sporturilor va fi plină duminică la ora 18:00 în semn de respect față de minunații baschetbaliști.

    Avem avantaj!

    Finala mică a început pe terenul Stelei, acolo unde bucureștenii se gândeau că se vor impune. În plus, gorjenii nu puteau miza pe Andreas Glyniadakis, suspendat, însă asta i-a înrăit pe elevii lui Constantinides care au jucat admirabil. Ceea ce atrage atenția este modul în care echipa târgujiană efectiv zburdă pe teren, gorjenii parcă mai aveau energia să mai joace un meci, așa că au fost net peste adversari. La final s-a consemnat un scor la care nimeni nu se aștepta, o diferență de 20 de puncte care spune totul despre cum s-a jucat. S-a terminat 75-95, și asta pentru că în ultimele minute Antonis Constantinides le-a oferit ocazia tuturor rezervelor să joace. Acum, urmează meciul doi, cel mai probabil ultimul din acest sezon, o sărbătoare care este musai să se încheie cu o baie de șampanie!

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: