spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCantonament pe final pentru Pandurii!

    Cantonament pe final pentru Pandurii!

    Gorjenii au de gând să scape de retrogradare grație pregătirii bune din Turcia

    Ultimele zile de chin pentru fotbaliștii de la Pandurii. Cantonamentul este pe cale să se încheie, așa că aceste zile de week-end vor fi ultimele petrecute de târgujieni în Antalya. Echipa gorjeană va mai juca și un meci amical, sau ce puțin așa ar trebui, contra celor de la FC Astana, însă este posibil ca programul să se schimbe de la o zi la alta.

    Le lipsește o piesă din puzzle

    Ca o concluzie a celor petrecute până acum în Turcia, antrenorul Edi Iordănescu are câteva nemulțumiri legate de evoluția echipei în special pe faza de apărare. „Sunt și lucruri pozitive, dar sunt și lucruri care mă nemulțumesc, mă refer la organizarea jocului pe faza defensivă, primim gol meci de meci. A fost o problemă din tur, problemă pe care am identificat-o de atunci și care persistă”, se plânge Edi Iordănescu. Acesta spune că instabilitatea liniei de fund este dată în special de absența unui titular în acea zonă a terenului. „Încă nu suntem acoperiți la nivelul fundașilor centrali, încă mai aștept un fundaș central care ar trebui să vină”, spune Iordănescu.

    Se știe faptul că în ultimele zile, gorjenii au negociat cu un fundaș din Olanda și unul din Portugalia, dar aceste variante au picat din pricina pretențiilor financiare mari pe care aceștia le aveau. „Cu noul nou fundaș va mai trebui să așteptăm. Au picat ambele variante. și cea din Olanda și cea din Portugalia. Erau jucătorii pe care i-am urmărit și i-am vrut, dar impresarii lor au avut pretenții peste potențialul nostru financiar. Nu puteam face o discrepanță salarială între jucători noștri și ei. Acum căutăm, suntem în tratative cu un francez din prima ligă din Grecia și cu un italian din Seria A”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Ține la palmaresul din amicale

    Tehnicianul pandurilor și-ar dori victorii pe linie pentru echipa sa. În acest stagiu din Turcia, Pandurii a câștigat două meciuri, a remizat în unul și a cedat în altul, acel eșec fiind catalogat de Iordănescu drept nemeritat. „Eu mi-aș fi dorit să nu pierdem niciun joc. Am pierdut un joc pe care eu consider că nu meritam să-l pierdem. Am fost conduși, apoi am controlat jocul, am ratat un penalti, iar apoi am dominat clar, dar pe un contraatac am primit din nou gol. Dacă luăm în calcul că și primul a fost luat dintr-o fază fixă, dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri… Am avut discuții cu băieții, le-am spus asta și ei știu, nu suport deloc și nu diger ușor înfrângerile, vreau să construiesc o mentalitate solidă la echipă”, a comentat Iordănescu.

    Nu-s încântați că au urcat un loc

    Decizia comisiilor federele de a penaliza CFR Cluj cu 24 de puncte pentru neplata unor datorii nu este chiar pe placul pandurilor. „Sincer nu pot să mă bucur de situația lor. Pentru că e vorba de o echipă care a făcut cu adevărat performanță. Cert este că, Pandurii a mai urcat un loc în clasament, fără să fi jucat niciun meci din retur”, a comentat Iordănescu. Acesta se gândește la meciurile din campionat, iar prima etapă cea cu CSU Craiova se anunță încă de pe acum un mare meci. „ Referitor la Craiova nu vreau să mă pronunț încă. Dar, e clar că arată foarte bine din ce am văzut și acum în ultimul lor amical din Antalya cu formația chineză pregătită de Erikson. Echipa arată o foarte bine organizare. Deja cuplul Cârțu-Săndoi lucrează acolo de o bună perioadă. Din punctul meu de vedere, Craiova ne este net superioară ca și organizare de joc. Deci, nu este întâmplător pe poziția care este în clasamentul Ligii I. Cu problemele pe care le avem noi acum, va trebui să muncim mult până să ajungem să le facem față”, a mai spus Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: