spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCantonament reuşit pentru Pandurii

    Cantonament reuşit pentru Pandurii

    Primul din cele trei stagii de pregătire al echipei de fotbal Pandurii s-a încheiat. Desfăşurat în Poiana Braşov, acest cantonament a fost unul bun din punctul de vedere al antrenorului Petre Grigoraş. „Nu am avut surprize neplăcute, toţi jucătorii s-au angajat la efort de la cei mai consacraţi până la copii şi juniori. Nu pot să cuantific în procente unde suntem cu pregătirea pentru că mai este o lună până la startul cantonamentului şi a trecut doar o perioadă scurtă. Pregătirea nu se face în două săptămâni. A fost o perioadă de pregătire cu accent pe pregătirea fizică, băieţii au răspuns foarte bine. Echipa s-a pregătit conştiincios şi la stadiul la care suntem mă declar satisfăcut. Chiar sunt mulţumit”, a fost concluzia lui Grigoraş după acest cantonament.
    Marea problemă a acestui cantonament o constituie accidentarea lui Mingote care îi dă planurile peste cap lui Grigoraş. „Din păcate Mingote nu a reuşit să se antreneze, el a suferit o întindere la tendon şi este posibil să nu facă deplasarea nici în cantonamentul din Antalya, ci să rămână în ţară să facă recuperarea. Sunt un pic îngrijorat în privinţa lui mai ales că problema se va prelungi cu minim zece zile. Dacă va fi nevoie va trebui să aducem un alt portar chiar dacă am înţeles de la conducători că Lazar e ca şi rezolvat, însă nu putem sta în doi portari fără experienţă”, a mai spus Grigoraş.
    În ceea ce-l priveşte pe Florin Hidişan, jucător ameninţat că va fi disponibilizat dacă nu va avea continuitatea în pregătire, Grigoraş spune că greul nu a trecut. „Hidişan a terminat cantonamentul foarte bine, dar acesta e doar începutul. Greul abia începe. Sper să ducă şi stagiul de pregătire următor. Să nu se îmbete că a terminat perioada de la Braşov şi acum poate să stea trei săptămâni”, este avertismentul lui Grig. Acesta a mers mai departe şi a vorbit din nou despre ceea ce-i lipeşte echipei sale, atacul. „Deocamdată nu renunţăm la nici un jucător, nici nu am avea la cine, pentru că suntem destul de puţini. Dacă mai vin jucători, doi-trei atacanţi, probabil vom renunţa la doi-trei copii pe care-i vom trimite la alte echipe să joace, să aibă meciuri în picioare”, a încheiat Grigoraş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: