spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCantonamentul pandurilor pe final

    Cantonamentul pandurilor pe final

    Ultimele două zile de cantonament în ţară pentru Pandurii. De mine seară echipa va pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Austria. Concluziile primului stagiu vor fi trase de Cristi Pustai, tehnician care mai mult a supervizat această perioadă în care s-a lucrat foarte mult la partea de acumulare fizică. „Această primă parte a pregătirii este una foarte grea, extrem de solicitantă din punct de vedere fizic”, a comentat Eugen Pârvulescu. În stagiul doi se va lucra şi cu mingea, aşa că fotbaliştii nu vor mai fi atleţi…

    Amical cu U Cluj?

    Primul stagiu de pregătire se încheie în aceste zile. La final de cantonament, Cristi Pustai vrea să le acorde jucătorilor săi şi ocazia să joace fotbal. Aşa că oficialii pandurilor au luat legătura cu cei de la Universitatea Cluj, iar mâine ar vrea să dispute un meci şcoală. „Eu sper că putem să jucăm. Vineri intenţionăm să jucăm un meci cu Universitatea Cluj. Discutăm să stabilim toate detaliile”, a mai declarat Pârvulescu. Ar fi primul meci amical în această perioadă de pregătire, un joc în care antrenorul cu siguranţă va da credit tuturor să joace cel puţin 45 de minute.

    Mici probleme…medicale

    În lotul pandurilor au apărut şi probleme de ordin medical. Astfel, doi jucători nu sunt apţi 100%, aceştia urmând să fie menajaţi şi apoi în Austria să intre din nou în pâine. „Nu avem probleme de lot, sunt uşoare accidentări, Pleaşcă şi Paraskevas s-au antrenat separat, dar sunt accidentări foarte uşoare. Nu ne facem probleme,. În câteva zile vor fi refăcuţi complet”, a mai punctat Pârvulescu. Acesta spune că pe undeva sunt normale aceste mici probleme care au apărut în echipă. „La Cisnădie, în acest prim stagiu, se pune accent pe pregătirea fizică. E o perioadă grea pentru jucători. Chiar dacă se lucrează acum şi cu mingea, accentul este pe latura fizică”, a declarat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: