spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCăpitanul Troupe, încă un sezon la CSM Târgu Jiu

    Căpitanul Troupe, încă un sezon la CSM Târgu Jiu


    Baschetbalistul american Troupe va continua să joace și în sezonul viitor pentru CSM Târgu Jiu. Căpitanul echipei a fost de acord să își prelungească contractul.

    „Unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat vreodată în România, Porter Troupe, dar și cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin, continuă la Târgu Jiu. Spre bucuria fanilor gorjeni, care au posibilitatea să-l vadă și sezonul viitor pe terenul de baschet, în confruntările din Liga Națională, fundașul american Porter Sylvanus Troupe a semnat o nouă înțelegere, valabilă pentru următorul sezon, cu CSM Târgu Jiu.
    Deși s-a vorbit de retragerea jucătorului american după sezonul 2021-2022, oficialii clubului gorjean au reușit să-l convingă pe Porter Troupe să semneze un nou angajament. În jurul căpitanului, reprezentanții clubului vor să construiască un lot competitiv pentru viitorul sezon din Liga Națională, în care CSM Târgu Jiu își dorește să ocupe un loc mult mai bun față de stagiunea recent încheiată. La rândul său, Porter Troupe, convins de proiectul baschetbalistic în dezvoltare al clubului, vrea să contribuie, prin experiența sa, la dezvoltarea baschetului la Târgu Jiu și la îndeplinirea obiectivelor echipei pentru sezonul viitor“, a transmis conducerea clubului CSM Târgu Jiu.

    Troupe a scris istorie pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Experimentatul jucător a scris istorie pentru baschetul gorjean alături de Energia Târgu Jiu, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2014 și a fost medaliat cu bronz în FIBA EuroChallenge în 2015.
    Căpitanul CSM-ului a spus care sunt obiectivele sale pentru noul sezon: „Sezonul trecut, mi-am demonstrat mie și altora că încă mai am capacitatea de a lupta. Pentru mine, este vorba de a construi ceva pentru viitorul acestui club și de a da înapoi unui oraș care mi-a dat atât de mult. Mi-am clarificat intențiile, facem o echipă – cu care orașul poate fi mândru și aș fi bucuros să contribui.
    Faptul că mi s-a reconfirmat că reconstruirea baschetului și dezvoltarea acestui club la nivelurile pe care le avea înainte orașul Târgu Jiu este o prioritate. Văd că și handbalul face acest pas și ar fi grozav să avem două echipe grozave în acest oraș, așa cum am avut cu ani în urmă.
    Cred că totdeauna obiectivul este să facem o echipă competitivă, una extrem de greu de învins, mai ales acasă. Acesta este un proiect care trebuie gândit pe termen lung și îmbunătățit în fiecare sezon. Anul trecut am terminat pe locul 12 și aș dori să îmbunătățesc semnificativ acest lucru“, a spus Troupe pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: