spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCardoso, pe picior de plecare

    Cardoso, pe picior de plecare

    Fundaşul brazilian, Alexandre Cardoso, are zilele numărate la Pandurii. Jucătorul venit la Târgu-Jiu în urmă cu trei ani este tot mai aproape de o despărţire de gruparea gorjeană. Deşi susţin că nu vor să scape de Cardoso, oficialii gorjeni au făcut o mutare pe partea stângă, acolo unde a fost achiziţionat Călin Cristea. În aceste condiţii, postul lui Cardoso este serios ameninţat aşa că varianta unei despărţiri este tot mai probabilă. E greu de crezut că în vreme de criză gorjenii îşi permit să plătească trei jucători care pot juca pe acelaşi post.
    Mai mult, impresarul jucătorului deja se agită pentru a-i găsi echipă lui Cardoso. Cei de la FC Vaslui s-au interesat de jucătorul brazilian, discuţiile neavansând. Pe pista Cardoso a intrat şi Steaua, însă fără a se interesa în mod expres de jucător, ţinta fiind de fapt Gabi Matei. Mai nou, şi azerii de la Khazar Lankaran îl vor pe Cardoso, antrenorul Mircea Rednic urmând a negocia cu echipa gorjeană imediat după Revelion. Deocamdată au existat doar simple discuţii, nefixându-se nici un preţ pe jucător.

    Chiricheş, pe lista lui Andone

    Antrenorul dinamovist, Ioan Andone, l-a pus din nou pe Vlad Chiricheş în capul listei de transferuri la Dinamo. Cum jucătorul are contract cu Pandurii, iar gorjenii nu vor să-i dea drumul, este greu de crezut că această mutare se va perfecta. În plus, dinamoviştii nu prea au nici bani să dea pe jucător, aşa că Chiricheş are mai mari şanse de-a continua la Târgu-Jiu decât să plece în Ştefan cel Mare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: