spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCâţi panduri pleacă la vară?

    Câţi panduri pleacă la vară?

    Grig e dorit la Steaua, iar câţiva jucători sunt monitorizaţi atent de echipe din ţară şi străinătate

    Jocul pandurilor din acest sezon să nu fie cu deochi. Gorjenii au jucat fotbal, mai au de jucat, însă impresia e deja formată prin lumea fotbalului. Toată lumea apreciază jocul legat şi bun al pandurilor, aşa că laudele nu contenesc să ajungă în curtea gorjenilor. Şi când jocul iese bine, inevitabil apar şi unele vârfuri, jucători care se remarcă şi care imediat sunt ochiţi de firme de impresariat dau de anumite echipe ce deţin direcţie de scouting.

    Cine-i la rând?

    Ei bine, după ce Pandurii l-au lansat în fotbalul mare pe Vlad Chiricheş, la vară e posibil ca şi alţi jucători să facă pasul spre echipe mari. Poate mulţi ar spune că în cazul lui Chiricheş cei de la Steaua au un aport mare, însă e fals. Fundaşul era legitimat la Pandurii atunci când l-a anihilat total pe Benzema în acel celebru România-Franţa. „Chiri” a plecat, a devenit jucător de bază la Steaua, iar gorjenii aşteaptă o nouă pistă pentru a mai lansa ceva în fotbalul mare. marea întrebare este legată de numele viitorului jucător vândut. Sau o fi antrenorul Petre Grigoraş, tehnician dorit cu tot mai multă insistenţă în Ghencea atât de patron cât şi de galeria stelistă. Însă, cu siguranţă la vară unu, sau chiar doi jucători vor pleca de la Pandurii. Dar cine ar putea fi?

    Pintilii ochit !

    Dacă este să ne uităm la joc, cea mai importantă rotiţă din angrenajul pandurilor este căpitanul Mihai Pintilii. Acesta etape bune a fost ales mijlocaşul etapei, intrând deja în circuitul echipei naţionale. Este posibil ca la vară pe adresa lui Pintilii să vină o ofertă tentantă, fie din campionatul intern, fie din străinătate. Chiar s-a şi vorbit despre interesul echipei PAOK Salonic, acolo unde antrenor este Ladislau Boloni. Însă, nu este singura echipă interesată de jucător. Şi din campionatul intern vor exista oferte, Steaua fiind prima care s-ar gândi la Pintilii în cazul în care în Ghencea ar ajunge Grigoraş. de ce s-ar realiza acest transfer? „Pintilii e de departe cel mai bun mijlocaş central din ţară”, este declaraţia lui Grigoraş.

    Nistor la ruşi?

    Linia mediană a pandurilor a fost puternică în acest sezon. Tot de acolo mai vine un nume tot mai des rostit de alte echipe. Dan Nistor s-a impus ca mijlocaş la Pandurii, jocul lui este din ce în ce mai bun, aşa că deja echipe cu bugete mari se gândesc să-l ia pe pandur. Dan Nistor a fost urmărit la meciul Pandurii-Steaua de câţiva emisari ai unor echipe din Ucraina şi Rusia, iar la final impresia a fost că jucătorul a avut o evoluţie foarte bună. În aceste condiţii, echipele deţinute de magnaţi ruşi îi vor face curte pandurului, în vară existând chiar şanse ca mijlocaşul să accepte să plece pe bani frumoşi la ruşi sau ucrainieni.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: