Acasa / Headlines / Ce spune conducerea echipei Pandurii despre ‚’’clona’’ lui Sarcină care are un nume asemănător

Ce spune conducerea echipei Pandurii despre ‚’’clona’’ lui Sarcină care are un nume asemănător

Echipa de fotbal Energeticianul și-a schimbat numele în Viitorul Pandurii Târgu Jiu, modificarea fiind aprobată de Federația Română de Fotbal. Formația omului de afaceri Nicolae Sarcină va juca în Liga a II-a, după ce formația Luceafărul Oradea, despre care se spune că este controlată tot de către controversatul om de afaceri gorjean, s-a retras din campionat.

Camilian Floroiu, directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu-Jiu, susține că suporterii știu cine este adevărata echipă Pandurii, care a obținut rezultate remarcabile: „Din punctul meu de vedere, dacă au voie să folosească numele și s-a omologat acest lucru, atunci este o problemă destul de delicată și nu aș vrea să mă aplec asupra acestui lucru, dacă există permisivitatea folosirii numelui Pandurii. Acum, fiecare întreprinzător încearcă să facă ceva, că fac bine sau rău, încearcă. Treaba noastră este Pandurii Lignitul Târgu Jiu, care reprezintă județul Gorj și care a reprezentat la cel mai înalt nivel județul Gorj. Acest stadion i se datorează în totalitate acestui club pentru performanțele pe care le-a realizat, obligând pur și simplu autoritățile locale să construiască un stadion la nivelul performanțelor de atunci ale echipei Pandurii Târgu Jiu“.

2 comentarii

  1. Suntem jalnici! Inclusiv numirea acestui director sportiv la “adevaratul” club s-a facut pe criterii politice. Ne meritam soarta.

  2. care rezultate remarcabile bre? ca sa nu mai zic de numele ridicol…ce idiot o fi decis sa-i zica si lignitul?! ce rost are adaugarea, cu cine se confunda fara ea? prosti cu frana…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*