spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCe spune Flavius Stoican înainte de meciul cu Poli Iaşi!

    Ce spune Flavius Stoican înainte de meciul cu Poli Iaşi!

    Flavius StoicanAntrenorul Flavius Stoican are încredere că echipa sa va reuşi să scape de retrogradare chiar şi în condiţiile actuale destul de grele de la club. Tehnicianul este convins că Pandurii se poate bate de la egal la egal cu toate echipele din Liga I. Acesta a explicat şi care a fost motivul pentru care nu a fost de acord că aducă jucători de la Steaua şi Dinamo, după ce aceste două cluburi s-au oferit să ajute formaţia gorjeană. „Au fost propuşi jucători care într-adevăr au valoare, dar care joacă pe anumite poziţii, iar aceste poziţii la noi eu sunt foarte încântat de ele şi mă refer aici la Pârcălabu, Hlistei, Firţulescu şi la Surugiu, pe benzile laterale, deci toţi jucătorii au fost jucători de benzi sau de atac, iar noi stăm foarte bine pe benzile laterale. Aducând alţi jucători însemna să le dau şansa fiecăruia să joace şi atunci poate evoluţia unuia dintre cei enumeraţi poate stagna, iar eu mă bazez pe aceşti băieţi care joacă fotbal de plăcere”, a spus Flavius Stoican.

    Tehnicianul susţine că ar fi mulţumit cu o remiză în partida de la Severin, cu Poli Iaşi, însă este încrezător că lotul pregătit de el va da totul pe teren. „În condiţiile acestea, m-ar mulţumi un egal, dar fericit aş fi să câştigăm, important este să nu avem trac, să nu avem presiune chiar dacă întâlnim o echipă cu jucători care sunt de foarte mult timp împreună. Important este să continuăm seria bună de meciuri chiar dacă acum încep cele oficiale cu o mai mare încărcătură. Sunt încrezător că aceşti băieţi pe care îi am sub comandă vor să demonstreze că merită să fie pe primul eşalon fotbalistic al ţării. Sunt convins că o să aibă evoluţii bune şi o să dea totul pe teren. La fel de convins sunt că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă din Liga I, chiar dacă a fost perioadă destul de scurtă, asta nu înseamnă că nu suntem pregătiţi”, a declarat Flavius Stoican.

    Bătăi de cap

    În ciuda atitudinii pozitive afişate de antrenorul Stoican, mai sunt şi câteva probleme care îi dau bătăi de cap tehnicianului. „Sunt câteva situaţii care îmi dau bătăi de cap. Mă refer în primul rând la extracomunitari, fiind vorba de Elton, Erico şi Samson. Sunt trei jucători importanţi pentru mine, dar erau în viziunea mea în această partidă, dar până la momentul acesta nu mă pot baza pe ei. Mai sunt şanse foarte mici, însă nu cred că vor fi apţi pentru partida de la Turnu Severin, cu Poli Iaşi, din cauza problemelor de viză şi permiselor de muncă. Mai este şi jucătorul Cornel Ene, în care eu mi-am pus speranţă, are o problemă medicală, sper ca până la ora meciului să fie rezolvată”, a mai precizat Stoican.

    Întrebat de rezultatele pe care speră să le obţină în următoarele meciuri, Stoican a spus: „M-aş bucura să nu pierdem nicio partidă din aceste cinci meciuri. Aş fi foarte fericit dacă le-am câştiga pe toate. Ştim la ce ne-am înhămat când am venit aici că sunt condiţii nu senzaţionale, dar sunt condiţii ok pentru a munci”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: