spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCe spune Grigoraş despre insolvenţa Clubului Pandurii şi despre o eventuală plecare!

    Ce spune Grigoraş despre insolvenţa Clubului Pandurii şi despre o eventuală plecare!

    În urma egalului cu echipa ilfoveană Concordia Chiajna, antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, spune că jucătorilor le lipseşte moralul şi asta din cauza problemelor financiare care par că nu îşi găsesc rezolvare.

    sport-02-30Săptămâna trecută, antrenorul gorjenilor vorbea chiar despre o grevă. Acum, tehnicianul spune că aşteaptă răspunsuri de la acţionarii clubului care trebuie să găsească urgent bani pentru plata salariilor și a datoriilor către Fisc. „Aşteptăm şi noi săptămâna aceasta nişte răspunsuri, să vedem ce decizii se vor lua pentru că deja a trecut prea mult şi orice are o limită. Din păcate, nu ştiu cum o să reuşesc să-i mai motivez sau să îi fac să se prezinte la antrenament şi să dea randament, este foarte greu”, a declarat Petre Grigoraş.

    Insolvenţa exclusă

    În ceea ce priveşte o eventuală insolvenţă, Petre Grigoraş nu crede că acest lucru se va întâmpla, având în vedere că datoriile pe care le are Clubul nu sunt atât de mari. „Au intrat în insolvenţă echipe care aveau nişte datorii de zeci de milioane de euro şi poate asta a fost o soluţie, dar pentru Pandurii să pierzi o oportunitate de a te menţine la un nivel ridicat, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani, mai ales că, după câte am înţeles eu, e vorba de 1 milion şi ceva de euro, iar ca să intri în insolvenţă pentru o asemenea sumă este destul de drastic. Nu este o soluţie bună pentru nimeni, dar să sperăm că nu se va ajunge la acest lucru”, a declarat Petre Grigoraş.

    „Plecarea mea nu este o soluţie”

    Deşi nu a primit încă nici un ban de la Pandurii, Grigoraş spune că nu se gândeşte încă să plece de la echipă. „Nu m-am gândit să plec. Nu este aceasta o soluţie. Cred că cei care răspund de situaţia Clubului trebuie să găsească o alternativă, dacă plec eu, vine altul. Credeţi că dacă plec eu, apare un investitor cu nu ştiu câte milioane să plătească datoriile la echipă? Dacă ar fi aşa ar fi foarte simplu, dar nu cred că aceasta este soluţia”, a precizat tehnicianul pandurilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: