1.7 C
Târgu Jiu
duminică, martie 7, 2021
Acasă Sport Ce victorie !

Ce victorie !

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (72 Băcilă), Viera, Chiricheş, Cardoso – Nistor, Pintilii (77 Avramescu), Vranjes, Brata (46 Popete) – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.
Victoria: Savu – Maghici, Sg. Bar, Marincău, Lorincz – Ispir (69 Călincaru) – Popa (69 D. Stan), Novac, Olariu, Nicola (56 Zuluf) – Oprea. Antrenor: Ilie Stan.
Cartonaşe galbene: Pleaşcă (58), Cardoso (82)
Au arbitrat: Fl. Marcu – D. Mudura, C. Savu.
Stadion “Municipal” (Severin), spectatori 1.000

Pandurii era obligată să câştige meciul cu Victoria Brăneşti pentru a-şi face viaţa uşoară în Liga 1. Misiunea a devenit de ieri mult mai uşoară după ce gojenii au câştigat în faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării. Într-o săptămână de vis, Pandurii a legat trei victorii consecutive şi trupa lui Petre Grigoraş a ieşit din subsol. Suntem la opt puncte în faţa Brăneştiului dar şi la şapte în faţa Universităţii Craiova.

Goluri multe în partea a doua

În prima repriză a meciului de ieri, Pandurii a jucat economicos fără a face o mare risipă de energie. Au şi deschis rapid scorul dintr-un penalti acordat după un fault la Stromajer, şi transformat de Vranjes. Era minutul 9 şi deja oltenii erau în grafic. A urmat o repriză în care s-a modest, însă ceea ce conta era rezultatul.

După odihnă a venit potopul. Grigoraş l-a trimis în teren pe Popete care a început să trimită centrări în careul advers. Această mutare i-a destabilizat pe adversari care au devenit vulnerabili. În 54 Nistoir a prins un şut din afara careului, mingea s-a dus uşor în poartă. La 2-0 zarurile erau aruncate, oltenii reuşind să-şi umilească adversarul printr-o posesie prelungită. În minutul 66 Stromajer a marcat şi el pentru ca în minutul 82 Băcilă să închidă tabela de marcaj după un gol în urma unui contraatac.

Pe final, Grigoraş a primit o lovitură nedorită, Vlad Chiricheş părăsind accidentat terenul de joc, şi astfel gorjenii au jucat ultimele minute în inferioritate numerică. Pe final am primit două goluri care l-au nemulţumit pe Grigoraş pentru că în cazul în care echipele s-ar afla la egalitate de puncte la final cei de la Brăneşti sunt peste noi graţie rezultatelor directe. Altfel, importante rămân punctele care saltă trupa lui Grig pe locuri liniştitoare în clasament.

- Advertisement -
Articolul precedentMinora de la Dăneşti şi-a înscenat violul
Articolul următor52

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente