spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăSportCel mai bun joc făcut de echipa de baschet CSM Târgu Jiu....

    Cel mai bun joc făcut de echipa de baschet CSM Târgu Jiu. Încep să se lege victoriile

    Victorie extrem de importantă obţinută, vineri seara, de CSM Târgu Jiu în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. CSM Târgu Jiu a câştigat de o manieră categorică duelul cu CSM Galaţi, scor 85-63.

    Pe sferturi a fost 22-17, 21-11, 22-11 şi 20-24. Noam Weinberg a fost cel mai bun om al grupării gorjene. Baschetbalistul israelian, care are şi cetăţenie română, a reuşit 21 de puncte, fiind la cea mai bună prestaţie a sa de când a sosit la Târgu Jiu. Partida a contat pentru etapa a-5-a din Grupa 11-18. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat un loc în clasament, fiind acum pe locul 6 în Grupa 11-18.

    CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie consecutivă din Grupa 11-18, după succesul obţinut în faţa celor de la Laguna Bucuresti. Câteva sute de suporteri au asistat la cel mai bun meci al grupării gorjene din acest sezon. Gălăţenii au pus probleme doar la începutul întâlnirii.

    Baschetbaliştii grupării gorjene au dominat aproape tot meciul meciul şi s-au impus fără probleme în primele trei sferturi ale partidei. Gorjenii au cedat la mică diferenţă ultimul act al meciului, însă şi pe fondul schimbărilor efectuate în echipă, când pe parchet şi-au făcut apariţia jucătorii care au prins mai puţine minute de-a lungul acestui sezon.

    CSM Târgu Jiu a mizat pe un joc colectiv

    CSM Târgu Jiu a avut un joc colectiv și nu individual, astfel că lista de marcatori a fost mai lungă.

    CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”5”: Shamiel Steneson, Dylan Frye, Noam Weinberg, Anthony Durham şi Andrei Gheorghe.

    Cel mai bun om al gorjenilor a fost Noam Weinberg. Israelianul a totalizat 21 de puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. A fost urmat de Shamiel Stevenson, cu 19 puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă. Dylan Frye a terminat meciul cu 12 puncte, 3 recuperări și 7 asist-uri. O evoluție foarte bună a avut și Octavian Ilie. Gorjeanul a reușit 10 puncte, 1 recuperare și două pase decisive. Anthony Durham a încheiat meciul cu 9p, 8 recuperări și un asist. Andrei Gheorghe a reușit 5p în acest meci, Randall Brumant 4p, Thomas Kottas 3p, iar sărbătoritul zilei, Camil Berculescu, care a împlinit 25 de ani, a încheiat meciul cu 2p.

    „Le-am spus să joace ca o echipă“

    Antrenorul Kresimir Basic a spus că apărarea a funcționat foarte bine:  „Chiar dacă am început mai greu meciul, jucătorii au respectat planul tactic. Apărarea a funcționat foarte bine și am primit doar 63 de puncte și cred că a fost cea mai bună apărare pe care am făcut-o în acest sezon.

    Le-am spus să joace ca o echipă, pentru că este prisos ca un jucător să fie principalul marcator“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: