spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Dacă mi se cere, plec"

    „Dacă mi se cere, plec”

    Cu o singură victorie după şapte etape, soarta antrenorului Liviu Andrieş e grea. În această săptămână e posibil ca la nivelul băncii tehnice a Energiei să apară schimbări, ceea ce nu e chiar în regulă. În fine, situaţia e grea, aşa că Andrieş a anunţat că dacă i se va cere să plece nu va ţine cu dinţii de scaun.

    „Eu sunt principalul vinovat”

    După meciul cu Timişoara, Andrieş a avut nevoie de momente bune pentru a-şi găsi vorbele. „Nu ştiu ce să spun… Nu-mi găsesc cuvintele”, a spus Abndrieş. Întrebat dacă se simte ameninţat de demitere, tehnicianul spune că dacă i se va cere chiar el va pleca. „Nu simt niciun fel de pericol. Eu sunt la dispoziţia clubului. Dacă cei din conducerea clubului consideră că sunt principalul vinovat şi echipa nu merge din cauza mea, sunt oameni în măsură să ia aceste decizii. Eu sunt antrenorul echipei, nu sunt rezultate şi e clar că eu sunt principalul vinovat! În cazul în care conducerea consideră că cea mai bună soluţie este ca eu să plec şi să aducă un înlocuitor, nu e nicio problemă”, a comentat Andrieş. Întrebat dacă are explicaţii pentru jocul prost al echipei, antrenorul a găsit o justificare. „Nu pot să vorbesc acum. Sunt foarte nervos, nu ne-a ieşit deloc jocul. Nu ştiu dacă e vorba de un blocaj. Poate e un blocaj pe care şi-l dă calitatea individuală, la fiecare dintre noi. Degeaba am avut 16 jucători pe bancă, dacă la nivelul posturilor deficitare, acum pe postul de inter stâng şi în centru, efectiv nu am avut pe cine să folosesc… Din păcate, Dinescu s-a reaccidentat joi seara. Am încercat să vedem cum se simte pentru a-l folosi. S-a simţit bine, numai că pe finalul antrenamentului, pe o aruncare, i-a recidivat accidentarea. Nu e un singur jucător care nu joacă nimic… Clar, obiectivul de accedere în play-off este în pericol. Avem două înfrângeri acasă, cu Vaslui şi Timişoara, şi neaducând puncte din deplasare, e clar că obiectivul de anul acesta e foarte, foarte greu de obţinut”, a spus Andrieş.

    „Îmi cer scuze faţă de oamenii care ne susţin. Este a doua înfrângere pe teren propriu. Chiar dacă am jucat cum am jucat, oamenii au fost alături de echipă. Mie îmi este ruşine de felul în care ne prezentăm în faţa lor, a iubitorilor de handbal, cât şi a sponsorilor, care la fiecare meci sunt prezenţi şi ne susţin în continuare”, Liviu Andrieş, antrenor Energia

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: