spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Ceva trebuie schimbat în vară"

    „Ceva trebuie schimbat în vară”

    Tehnicianul pandurilor aşteaptă să vadă evoluţia echipei în ultimele trei etape

    Pandurii a continuat seria neagră de rezultate pe teren propriu şi contra Viitorului. Gorjenii au rămas fără victorie pe teren propriu în 2014, iar toate speranţele ca păcatele să fie spălate se îndreaptă spre finalul acestei săptămâni când ar trebui s se joace meciul cu Corona Braşov. Acest meci nu se ştie dacă se va juca, braşovenii fiind în pericol să fie excluşi din campionat. Cert este că în cele trei meciuri care mai sunt de jucat, la Steaua şi U Cluj şi acasă cu Corona, Petre Grigoraş prevede alte momente de suferinţă. „Până se termină sezonul acesta ne vom chinui foarte mult”, a declarat Grig.

    Semne bune, dar puţine

    După remiza cu Viitorul, Petre Grigoraş a scos şi o parte pozitivă a lucrurilor. „Sincer, cred că acela a fost cel mai bun joc de când am venit aici. Faţă de meciurile cu Timişoara şi Vaslui s-a încercat mai mult, am avut şi câteva situaţii foarte clare, am reuşit şi să marcăm până la urmă, dar, din păcate, potenţa fizică n-a ţinut decât vreo 70-75 de minute, iar pe final am primit gol dintr-un aut. Puteam să primim gol şi din alte situaţii. Când iei goluri din aut, nu-ţi cade atât de uşor. Am încercat mai mult ca altădată, dar până se termină sezonul acesta ne vom chinui foarte mult. După cum se prezintă echipa…”, a comentat Grig. Acesta vede şi o parte care dă speranţe. „Totuşi, am convingerea că în noul sezon, echipa va arăta mult mai bine. Sunt convins de lucrul acesta. Nu ştiu câtă răbdare o să aveţi, voi şi cei din jurul echipei. Poate s-a încheiat un ciclu, poate echipa a ajuns la un anumit nivel”, a mai spus Grigoraş. Şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu a văzut o parte plină a paharului. „Cred că în meciul cu Viitorul am făcut un joc mult peste cel cu Timişoara sau Vaslui. Se vede o creştere, îmi pare rău că nu am câştigat pentru că am avut ocazii”, a mai spus şi Prunariu.

    Încă trei etape chinuitoare?

    Tot antrenorul pandurilor a vorbit şi despre evoluţia şi prestaţia jucătorilor căutând o justificare pentru evoluţia slabă. „Pandurii nu întâmplător în 2014 s-a prezentat aşa de slab. Ceva a fost, a fost un declic care a dus la aceste lucruri şi nu ştiu dacă eu sau altcineva reuşea să schimbe acum ceva. Ştiţi de ce am venit acum, pentru a vedea întregul lot de jucători pentru a lua nişte decizii pertinente vis-a-vis de lotul pentru sezonul viitor. Sunt o serie de jucători care la sfârşit de sezon îşi încheie contractele cu clubul. Să vedem pe care oprim din ei. Eu sper să oprim cât mai mulţi şi să facem şi 3-4 transferuri care să ne ajute. Atunci o să fie altceva. Acum, chinul va fi destul de mare în ultimele etape”, a mai declarat Grigoraş.

    Tehnicianul spune că o parte dintre jucători au probleme şi pentru că nu au meciuri în picioare. „Sunt şi unii care au puţine meciuri. Pleaşcă a fost accidentat, Nistor a avut şi el problemele pe care le-a avut, Mamele n-a prea jucat, dos Santos n-a jucat foarte mult, Matulevicius vine după 4-5 luni de pauză. Ce pot să încerc în aceste 3 etape decât să le dau şanse tuturor. Să vedem cum ne putem descurca. Acum, din ce am la dispoziţie o să aleg în următoarele etape. E clar că e o situaţie delicată acolo, dar până în vară nu avem ce face. La final tragem linie şi declar de acum că în toate compartimentele avem nevoie de jucători. Unii poate termină contractele, unii poate nu sunt la un anumit nivel de care avem nevoie noi momentan, dar de toţi trebuie să ne folosim până la final şi la final vedem ce decizie vom lua”, a mai declarat Grigoraş.

    La un pas de recordul negativ

    Dacă gorjenii vor remiza 0-0 cu Corona, atunci oltenii vor ajunge să egaleze acel record negativ din urmă cu ani buni, doar două goluri marcate acasă într-un retur. „Sper să depăşesc acest record pentru că nu vreau să am un record negativ. Mai avem un meci pe teren propriu în care putem să depăşim acest handicap. Trebuie să fie o tristeţe profundă pentru că s-a ajuns în situaţia asta după ce anul trecut echipa juca în Europa League. E un motiv de meditaţie, să ne facă să luăm deciziile cele mai bune pentru că ceva trebuie să se schimbe clar, aşa nu se mai poate. Ceva trebuie schimbat pentru că situaţia este mai mult decât delicată în acest moment.

    „Sunt convins că de la vară Pandurii va redeveni o echipă solidă, care să se lupte de la egal la egal cu orice adversar. Nu ne prezentăm la adevărata valoare în momentul de faţă”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: