spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertChinurile pandurilor!

    Chinurile pandurilor!

    Timp de 9 zile, fotbaliştii de la Pandurii vor fi în cantonament la Centrul Olimpic de la Izvorani

    Gata cu joaca, începe munca. De fapt chinul pentru cei de la Pandurii. Antrenorul Edi Iordănescu va pleca în această dimineaţă alături de echipa lui în primul cantonament al acestei ierni la Izvorani. Acolo, la Centrul Olimpic, gorjenii vor avea parte de cele mai bune condiţii de pregătire şi refacere, aşa că lui Iordănescu junior îi va fi mai uşor să-i încarce cu energie pe jucători în vederea returului. „Sperăm ca acest cantonament să decurgă foarte bine, să fim scutiţi de probleme medicale”, este dorinţa preşedintelui Eugen Pârvulescu.

    Vor lucra continuu!

    Nouă zile. Atât va dura primul stagiu de pregătire al pandurilor. Va fi un cantonament bazat doar pe antrenamente atât fizice cât şi cu mingea. Trebuie spus că antrenorul Edi Iordănescu a creionat deja cum va decurge perioada de pregătire, iar în acest prim cantonament nu vor exista meciuri de verificare. „Ne aşteaptă o perioadă grea în care vom munci foarte mult”, recunoaşte Iordănescu. Ei bine, munca va fi atât fizică cât şi teoretică pentru că tânărul antrenor are de gând să le ţină elevilor săi câteva şedinţe teoretice tehnico-tactice pentru a le explica ce doreşte de la ei în meciurile oficiale dar şi la antrenamente. Locaţia aleasă, Centrul Olimpic de la Izvorani are toate condiţiile pentru ca jucătorii să se antreneze bine şi să se refacă după efort, aşa că nu vor fi probleme din punct de vedere organizatoric.

    În cantonamentul de la Izvorani vor fi luaţi toţi jucătorii legitimaţi la echipă, Iordănescu cerând conducerii posibilitatea de a-i vedea pe toţi la lucru. Aşa se face că şi Ciprian Brata, un jucător care s-a antrenat separat în ultimele luni a prins lotul şi va fi sub atenta supraveghere a lui Iordănescu. La Izvorani vor merge şi Paraskevas dar şi Shalaj, primul revenit după o perioadă de pauză de câteva luni bune, timp în care s-a şi operat, iar al doilea nerefăcut după o accidentare suferită în ultimul meci al anului trecut. Cei doi vor intra la pregătire normal în următoarele zile. Trei tineri jucători nu fac parte din lot din cauza problemelor medicale, Piţian, Negrescu şi Şendroiu fiind accidentaţi, însă în locul acestora au fost aduşi Horj şi Bîrlan. Totodată, în perioada care va urma, gorjenii îl vor legitima pe atacantul Matija Smrekar, un jucător care deşi a venit la Pandurii încă din toamnă nu a putut fi legitimat din cauza unor probleme cu actele.

    Bani pentru Viera

    Deşi a plecat de la Pandurii de un an şi jumătate, Ousmane Viera aduce în continuare bani pandurilor. Astfel, cum fundaşul a început campania pentru Mondialele din 2014 din Brazilia jucând pentru Pandurii, iar la Cupa Mondială a şi evoluat, gorjenii s-au ales cu bani de pe urma prezenţei în teren a jucătorului. Nu a contat faptul că în acel moment Viera nu mai era legitimat la Târgu-Jiu, ci faptul că la debutul preliminariilor era component al gorjenilor. În aceste condiţii, FIFA a alocat bani tuturor cluburilor de fotbal care au avut jucători ce au jucat în preliminarii după care şi la Mondiale. Pandurii s-a ales cu 26.133 de euro, bani oferiţi de FIFA prin intermediul Asociaţiei Europene a Cluburilor (ECA). În total, 396 de cluburi vor primi bani, printre acestea aflându-se şi Pandurii, singura echipă din România.

    Vine Eric?

    Eric de Oliveira şi-a anunţat despărţirea de echipă arabă Al Ahli pe una din paginile lui de socializare. „Ultimele zile la Jedah”, a scris Eric la comentariul unei poze în care se aglşă alături de „cel mai bun prieten, Amir Kurdis”. Rămâne de văzut dacă după divorţul de echipa arabă, Eric va accepta oferta pandurilor, jucătorul fiind şi în vizorul celor de la Steaua şi Rapid.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: