spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertChiricheş e cel mai tare (ex)pandur

    Chiricheş e cel mai tare (ex)pandur

    Niciun jucător care a jucat sau joacă la Târgu-Jiu nu a atins cota fundaşului plecat de la Pandurii

    Vlad Chiricheş este cel mai reprezentativ jucător care a jucat în echipa gorjeană, Pandurii. Cota de piaţă a acestui jucător, 6 milioane de euro îl plasează pe primul loc în topul fotbaliştilor care au trecut în cei 50 de ani de activitate fotbalistică pe la Târgu-Jiu. Astfel, Chiricheş este cel mai tare pandur al tuturor timpurilor.

    Lăudat de Maxim

    Vlad Chiricheş este bun prieten cu Alexandru Maxim. Ultimul a făcut pasul cel mare în fotbal de la Târgu-Jiu direct în Bundesliga la VfB Stuttgart. Acum se pregăteşte şi fundaşul să plece pe o sumă care va da peste cap totul în Liga 1, peste 8 milioane de euro. Inevitabil se va rosti şi numele echipei Pandurii în această tranzacţie care în acest moment stă la copt. Chiricheş a demonstrat că are valoare, însă o laudă venită de la un jucător de naţională cum este Maxim e binevenită. „Chiricheş e deja un fotbalist mare. Joacă la nivel înalt. Mai devreme sau mai târziu va face pasul la o echipă mare din Europa. Toată lumea e cu ochii pe el!”, spune Alex Maxim.

    „Joacă la orice echipă din lume”

    Pandurii a fost rampă de lansare pentru Vlad Chiricheş. „Este un jucător de certă valoare. Este un băiat de caracter, un om de cuvânt, un profesionist. Este unul din jucătorii care atunci când a plecat de la Târgu-Jiu mi-a rupt sufletul. Am spus-o şi o repet. Vlad Chiricheş poate juca la orice echipă din lume. Fie că vorbim de Real Madrid sau Barcelona, este un super jucător”, a spus şi Eugen Pârvulescu. Astfel, pe lângă faptul că are o cotă de piaţă care îl pune pe primul loc în Liga 1, Vlad Chiricheş este şi cel mai bun jucător care a trecut pe la Târgu-Jiu. şi aici putem vorbi de nume importante, gen Victor Piţurcă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: