spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertChiţu a fugit, brazilianul - trimis la plimbare!

    Chiţu a fugit, brazilianul – trimis la plimbare!

    Grigoraş, despre atacanţii testaţi o zi: „E bătaie de joc la adresa clubului”

    Petre Grigoraş joacă tare şi bine. Nu acceptă la echipă orice jucător care pretinde că este atacant. O fi antrenorul atât de disperat să caute un vârf, însă nu acceptă orice variantă şi foarte bine face. Adus din Brazilia dintr-o ligă inferioară, Conrado de Oliveira a şi fost trimis pachet acasă. Pur şi simplu, brazilianul n-a rezistat ritmului de antrenament, abandonând la alergări. Inevitabil, Grigoraş l-a trimis definitiv acasă. Şi Sorin Chiţu, venit de la Năvodari, nu mai are uşa deschisă la echipă după ce-a dat bir cu fugiţii.

    Chiţu, dispărut fără urmă

    Aproape o lună de zile s-au chinuit oficialii de la Pandurii să-l aducă la Târgu-Jiu pe golgeterul Sorin Chiţu, de la Săgeata Năvodari. Într-un final, Chiţu a venit la un antrenament al pandurilor şi atât. „Chiţu a jucat în filmul „Dispărut fără urmă”. Aseară a fost la antrenament, dimineaţă a uitat să mai vină. Nu ştim nimic, şi-a închis telefonul, acum e închisă şi pista de-a mai reveni încoace. Avem nevoie de jucători de caracter, dacă avea ceva de spus trebuia să ne-o spună. De Chiţu am întrebat, nimeni nu ştie nimic de el. Aseară a venit la hotel, s-a cazat, a făcut năniţă. Se înţelesese cu preşedintele în privinţa contractului, era problema să dea randament şi apoi să ne înţelegem cu cei de la Săgeata. Nu cred că a făcut cunoştinţă cu toţi, nu am avut timp să-l cunosc”, a comentat Grigoraş.

    Brazilianul a fost o ţeapă!

    Un alt jucător de atac venit la Târgu-Jiu este anonimul Conrado de Oliveira. Acesta n-a făcut mulţi purici la echipa lui Grigoraş, ieşind mai devreme din antrenamente. „Doar are nume de brazilian. Îl voi lăsa acasă, sub nicio formă nu pot să accept jucători care, după încălzire, au pulsul 200. E bătaie de joc la adresa clubului, la adresa noastră. Nu pot să accept aşa ceva. Eu tot timpul am fost pretenţios, ştiu ce înseamnă să iei jucători de pe DVD. Păi impresarii îi fac pe toţi brazilienii că sunt Kaka iar toţi sârbii sunt Stankovic. Chiar e bătaie de joc, mai bine iau jucători de la echipa a doua şi gata”, a mai reacţionat Grigoraş. Acesta a mers mai departe şi spune că şi-ar fi dorit în echipă jucători serioşi şi bine pregătiţi. „Să nu credeţi că sunt bucuros pentru ce s-a întâmplat cu Chiţu şi brazilianul. De ultimul mi-am dat seama că e o ţeapă după ce l-am întrebat de nivelul lui de pregătire. Un jucător care vine în pregătire la o echipă de Divizia A nu poate să vină total nepregătit, este inadmisibil. Să se lase de fotbal, să se ducă în altă parte, la alt sport unde nu-i trebuie pregătire fizică foarte bună. Dacă ar fi venit la începutul pregătirii sunt convins că nu ar fi rezistat. 100% nu rezista, garantez”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: