spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCinci job-uri vacante la Clubul Sportiv „Jiul Rovinari 2016”

    Cinci job-uri vacante la Clubul Sportiv „Jiul Rovinari 2016”

    Cinci job-uri vacante la Clubul Sportiv „Jiul Rovinari 2016”Clubul Sportiv „Jiul Rovinari 2016” organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează: Director Clubul Sportiv JIUL Rovinari 2016; Antrenor debutant, normă 1/2 – Secţia Box; Inspector de specialitate IA – Compartiment Contabilitate, norma 1/4; Referent debutant – Compartiment Contabilitate, norma 1/4; dar și Antrenor debutant -Secţia Fotbal, norma 1/4.

    Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru funcția de director se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă iar vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei nu este necesară. Pentru postul de inspector de specialitate I A se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitatea: ştiinţe economice și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 7 ani. Pentru job-ul de referent debutant se cere ca persoanele care candidează pentru post să fie absolvenți de studii medii, cu diplomă de bacalaureat iar vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei nu este necesară.

    De asemenea, pentru posturile de antrenori debutanți se cer studii medii, cu diplomă de bacalaureat; carnet de antrenor sau acte doveditoare pentru calificare în ramura sportivă. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 7 decembrie 2016, ora 16:00 – termenul limită de depunere a dosarelor; 14 decembrie 2016, ora 11.00 – proba scrisă; 19 decembrie 2016, ora 11.00 – interviul.

    Relații suplimentare se pot obţine la Clubul Sportiv „Jiul Rovinari 2016“, din orașul Rovinari, strada Florilor nr. 2, judeţul Gorj, nr. de telefon 0253/371095, interior 111.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: