spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCinci jucători la Pandurii! Grigoraş, mulţumit de achiziţii

    Cinci jucători la Pandurii! Grigoraş, mulţumit de achiziţii

    Narcis Răducan spune: „Jucătorii pe care i-am adus ne vor ajuta foarte mult”

    Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea sau Christian Obodo, Ortega Medina şi Jordy Buijs sunt cei cinci jucători aduşi de Pandurii în această vară. Transferuri făcute din dorinţa de a completa lotul pandurilor lăsat descoperit după plecările celor 11 jucători care au părăsit corabia gorjeană în această vară. Aşadar, au plecat 11 şi au venit cinci jucători. Aparent, lotul este în continuare descoperit, însă antrenorul Petre Grigoraş spune că deocamdată lotul este bine garnisit. „Avem un lot numeros care îmi conferă situaţia să fac alegeri. Pentru prima etapă nu vor fi probleme”, a declarat ieri Petre Grigoraş.

    sport-01

    Grig este optimist

    Tehnicianul este optimist înainte de debutul noului sezon. „Nu am avut accidentări, sunt şi ceva jucători în urmă cu pregătirea, dar mizez pe experienţa şi valoarea lor. Suntem mulţumiţi că am reuşit să înlocuim plecarea în masă a mai multor jucători, jucători ce au reuşit o performanţă notabilă în stagiunea trecută”, a mai spus Grig. Acesta spune că deocamdată nimeni nu poate să-şi dea cu părerea dacă noii veniţi sunt de un nivel bun sau nu. „Nu putem să catalogăm deja transferurile ca fiind bune sau nu, dar ca şi nume sau valoare sunt la o cotă apropiată de cea a celor care au plecat. Sper să se adapteze repede şi să aducă acel plus adus şi de ceilalţi”, a mai spus Grig.

    Transferuri disecate

    Apoi, şeful pandurilor, Narcis Răducan a vorbit despre fiecare transfer în parte. „Claudiu Voiculeţ este un jucător care a revenit la noi. Ştiu că este iubit aici. Am avut bucuria de a lucra cu el la ASA, iar atunci când am lucrat cu el la Mureş, iar echipa a avut acea ascensiune am fost întrebat care sunt secretele acestei ascensiuni, iar eu am spus că unul din secrete este jocul lui Voiculeţ. Mircea Lucescu mi-a mărturisit că îi place mult de Voiculeţ. Nu spun să-l încurajez, ci să remarc faptul că este un jucător bun al Ligii 1. Are ocazia de a lucra din nou cu profesorul Grigoraş, sperăm să fie acelaşi mijlocaş harnic de la mijlocul terenului”, a fost comentariul lui Narcis Răducan vizavi de aducerea lui Voiculeţ. Acelaşi conducător al pandurilor a vorbit şi despre Ovidiu Herea. „Sincer, anul trecut împreună cu Edi am încercat de două ori să-l aducem pe Ovidiu herea. Vorbim de un jucător apreciat în fotbalul nostru cu peste 250 de meciuri în prima ligă. Sunt mulţumit că a venit aici, ştiu că este la curent cu tot ce este aici. Cred că şi pentru el este un miraj de a juca din nou în Europa. Este un transfer bun, un jucător ofensiv care marchează, un coleg bun. Mă bucur că va juca aici în următorii doi ani”, a comentat Răducan referindu-se la Herea. Caracterizarea lui Obodo făcută de şeful pandurilor a sunat în felul următor. „Este un jucător extrem de important pentru noi. Mă bucur că un jucător cu experienţa campionatului italian a acceptat să vină la noi. Este un jucător cu profil de lider, a fost căpitan la Concordia”, a spus Răducan şi despre Obodo. Referitor la jucătorul Medina Ortega, Răducan susţine că „acest jucător spaniol care sigur ne va ajuta mult a fost dorit anul trecut şi de Marius Şumudică. Nu ştiu din ce motiv nu s-a făcut acest transfer, însă pot spune că Medina Ortega este un jucător de calitate, are viteză, este ofensiv şi sigur ne va ajuta”. Referitor la jucătorul olandez Jordy Buijs, şeful pandurilor NarcisRăducan spune că „este un jucător interesant, jucător care a jucat în prima ligă din Olanda. Ne va ajuta mult, sperăm să se adapteze cât mai repede”.

    Săpunaru, şanse mici să vină

    Chiar Răducan spune că sunt şanse infime ca în lotul pandurilor să se întoarcă Cristi Săpunaru. „Ce pot spune despre Cristi Săpunaru este că are o ofertă consistentă din partea noastră. Dar nu ne putem ridica la nivelul ofertei campioanei sau ce a primit din străinătate. Cu toată inima am făcut o ofertă peste ce câştigă orice alt jucător de aici în semn de respect. Un jucător de genul lui Săpunaru este bun pentru echipă. Recunosc că şansele sunt mici, minime. Este la final de carieră, banul contează. Indiferent de situaţie are tot respectul nostru. Va rămâne în istoria clubului nostru pentru ceea ce a realizat cu echipa în stagiunea trecută”, a mai spus Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: