spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine apără: Gliwa sau Stanca?

    Cine apără: Gliwa sau Stanca?

    Gliwa spune: „Tot ce pot să fac este să mă antrenez cât mai bine, iar când antrenorul va avea nevoie de mine, voi fi pregătit”

    Răzvan Stanca a început campionatul din postura de titular ţinându-i pe tuşă pe Michal Gliwa şi Pedro Mingote. După cinci etape sunt şanse ca tehnicianul pandurilor să facă schimbări între buturi, Stanca putând să-i lase locul lui Gliwa între buturi. Unii l-au acuzat pe Stanca pentru golul primit din meciul cu Viitorul, însă goalkkeper-ul are şi susţinători care îl apără. Rămâne de văzut dacă Grigoraş va efectua schimbarea dintre buturi…

    Polonezul îşi aşteaptă rândul

    Michal Gliwa e pregătit să joace. Totul depinde acum de Petre Grigoraş, antrenorul va lua decizia de a-l schimba pe portarul cu care a abordat startul de sezon. Polonezul Gliwa are şanse mai mari decât Mingote să intre între buturile pandurilor, însă la fel de bine lui Stanca nu-i prea poţi pune multe goluri primite în cârcă. Oricum, polonezul abia aşteaptă să intre la joc. „Da, aştept şi deocamdată am răbdare pentru că este doar începutul sezonului. Tot ce pot să fac este să mă antrenez cât mai bine, iar când antrenorul va avea nevoie de mine, voi fi pregătit. Nu ştiu când se va întâmpla asta, pentru că este doar decizia domnului Grigoraș, iar eu trebuie să mă supun”, spune Gliwa. Polonezul din lotul pandurilor spune că îşi aşteaptă clipa. „Bineînţeles că sper. Ca de altfel la fiecare meci. De aceea trag tare la antrenamente şi încerc să îmi pun cât mai bine la punct colaborarea cu linia de fund. Aştept doar să mă anunţe antrenorul”, a mai spus Gliwa.

    Nemulţumit de rezultate

    Goalkkeeper-ul pandurilor recunoaşte că startul de sezon a fost unul modest. „Într-adevăr sunt dezamăgitoare rezultatele. Dar, în opinia mea, Pandurii este o echipă foarte bună. Pentru că avem jucători valoroşi, însă nu am avut deloc noroc până acum. Mai ales când jucăm acasă, ne creăm ocazii de gol, dar nu ştiu de ce nu reuşim să şi marcăm. Mai toate echipele care au venit aici la Târgu-Jiu s-au apărat şi au mizat doar pe contraatac, şi CFR şi Ceahlăul şi Viitorul. Poate că ar fi fost mai bine dacă am fi jucat împotriva unor echipe ce practică un fotbal mai deschis”, a mai spus Gliwa. Acesta este optimist şi spune că echipa sa îşi va reveni chiar din etapa viitoare, cea de la Mediaş. „Poate că Gaz Metan Mediaș nu mai este aceeaşi echipă ca în sezonul trecut, dar am văzut şi ultimul lor meci din campionat, când au pierdut clar la Cluj deşi au condus cu 1-0 şi cred că a rămas în continuare o echipă solidă, periculoasă la fazele fixe. Am observat asta şi când am jucat cu ei în Cupa Ligii. Totuşi, Pandurii este o echipă mai bună decât Mediaș, deci cred că vom câştiga vineri. I-am bătut deja, sper să o facem din nou chiar dacă niciun meci nu seamănă cu altul”, a mai declarat Gliwa.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: