spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine mai rămâne la Pandurii?

    Cine mai rămâne la Pandurii?

    După ce trei jucători străini de la Pandurii şi-au reziliat deja contractul cu formaţia gorjeană, alţi doi fotbalişti români au anunţat că vor pleca. Este vorba de George Ţucudean şi Valentin Alexandru. Motivul este clar, ţinând cont de situaţia de la club.

    jucatori-pandurii

    În zilele următoare, cei doi atacanți urmează să-şi rezilieze contractele, după ce au anunţat conducerea despre intenţiile lor de a se despărţi de club. În ceea ce-l privește pe fostul stelist Țucudean, acesta are mari șanse de a continua în Liga 1 la Astra Giurgiu. Transferat la Pandurii înaintea acestui sezon, Ţucudean (25 de ani) a marcat 5 goluri în 12 apariţii în Liga 1 pentru fost vicecampioană a României. Alexandru (25 de ani) a ajuns la Târgu-Jiu tot în vară, după ce a impresionat la Dunărea Călăraşi, pentru care a marcat 25 de goluri în sezonul trecut, devenind golgheterul ligii secunde. La Pandurii, a înscris de două ori în nouă prezenţe.

    Cel mai probabil, Narcis Răducan va pleca şi el de la Pandurii, după o discuţie cu administratorul special Marin Golea. Acesta a declarat că în astfel de condiţii nu se poate face performanţă. „Au început să plece jucătorii importanţi şi astfel nu se poate face performanţă. În aceste condiţii, e mai bine să plec şi eu. Voi negocia în zilele următoare cu administratorul nostru plecarea mea”, a spus Răducan. Membrii asociaţi de la Pandurii nu se grăbesc însă să caute un înlocuitor pentru Răducan, considerând că la ora actuală este mai important să găsească soluţii pentru redresarea financiară a clubului intrat în insolvenţă.

    Gorjenii au înregistrat un nou eşec, în faţa campioanei Astra Giurgiu, scor 2-0. Echipa antrenată de Petre Grigoraş ocupă locul 8 în clasament, cu 19 puncte.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: