spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine mai pleacă? Cine mai vine?

    Cine mai pleacă? Cine mai vine?

    Matulevicius pe picior de plecare, gorjenii mai vor un fundaș central care întârzie să apară

    Oficialii de la Pandurii încearcă în această perioadă să finalizeze configurația lotului pentru sezonul de primăvară. Astfel, târgujienii sunt pe cale să mai transfere un fundaș central, însă mutarea întârzie să se facă din motive ce țin de opinia celor doriți. Mai mult, oltenii vor să și vândă ceva în această perioadă, cele mai mari șanse de a fi cedat le are Deivydas Matulevicius, atacant ce intră în ultimele șase luni de contract. Dacă oltenii nu-l vor vinde în această iarnă, atunci lituanianul va putea pleca gratis la vară…

    Refuzurile fundașilor

    Târgujienii au fost în discuții avansate cu un fundaș central olandez care fusese recomandat pandurilor de către un impresar, însă tranzacția a picat. „În ceea ce priveşte fundaşul olandez, pretenţiile sale sunt foarte, foarte mari. Exagerate, în opinia noastră. Nu cred că vom continua pe această pistă în aceste condiţii. Pentru moment transferul acestuia a picat”, spune Eugen Pârvulescu în legătură cu fundașul olandez. „Nu mă întrebați de numele acestuia pentru că nu este în regulă să dau numele celor cu care am discutat”, a mai spus Pârvulescu. Oltenii mai au o altă pistă. „Pentru fundaşul portughez discuţiile au stagnat pentru moment, el are acum ceva probleme personale, soţia sa trebuie să nască şi nu am mai putut discuta. Este un fundaş care joacă la una dintre echipele fruntaşe din liga a doua din Portugalia. Este destul de greu să-l aducem, dar încercăm. Mai avem şi alte piste, încercăm să rezolvăm şi această ultimă problemă de lot”, a mai spus Eugen Pârvulescu.

    Și totuși, cine vine?

    În aceste condiții în care jucătorii străini sunt greu de transferat, gorjenii s-ar putea reorienta spre piața internă. Aici paleta de jucători este restrânsă, iar oficialii echipei au puține variante de luat în calcul. „O să mai facem un transfer, însă deocamdată suntem în discuții. Sper ca în cel mai scurt timp să perfectăm mutarea”, a mai declarat Pârvulescu.

    Matulevicius, bun de vânzare

    Oficialii echipei gorjene ar fi de acord ca în această pauză de iarnă să reușească să-l vândă pe Deivydas Matulevicius. Șansele ca atacantul să plece sunt foarte mici, așa că lituanianul cel mai probabil va încheia actualul sezon la Târgu-Jiu după care va pleca din postură de liber de contract. Există un mare avantaj pentru orice jucător care vine dintr-o astfel de postură, echipa care-l achiziționează își permite să plătească și o primă de instalare, identică poate cu valoarea unui transfer. Din păcate, cei de la Pandurii au mai avut astfel de cazuri, Ousmane Viera plecând de la Pandurii în Turcia din postura de liber de contract, și asta deși cota de piață a fundașului era mare. Însă, oltenii nu au luat nimic pe apărător, s-au mulțumit să-l folosească până la expirarea contractului.

    Au meci cu bulgarii

    În această după-amiază, elevii lui Edi Iordănescu vor susține al patrulea meci din stagiul de pregătire din Turcia. Adversara pandurilor va fi echipa Cherno More Varna, echipă de prima ligă din Bulgaria. În ultimele două amicale din Turcia, Pandurii va mai întâlni Sonderjyske (Danemarca) și FC Astana (Kazakstan). Luni, 9 februarie, stagiul din Turcia va lua sfârșit, echipa lui Edi Iordănescu revenind în țară.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: