spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine rămâne la Pandurii?

    Cine rămâne la Pandurii?

    Iordănescu şi câţiva jucători importanţi ar putea părăsi echipa olteană în zilele următoare

    Peste mai puţin de două săptămâni, Pandurii se va reuni, însă cu toate astea nu se ştiu foarte multe în legătură cu viitorul acestei echipe. Aparent, gorjenii nu ar fi într-o mare criză de timp, şi asta pentru că abia de două zile s-a tras cortina peste Liga 1. Însă, situaţia este cu totul alta. Gorjenii sunt presaţi de timp, chiar sunt strânşi cu uşa, astfel că de acum încolo, aşa cum menţiona Edi Iordănescu, orice zi de întârziere este greu de recuperat în timp. Aflându-ne în plină campanie electorală, echipa trece în plan secund, şi asta pentru că în funcţie de persoanele care vor conduce instituţiile importante se va şti exact care va fi şi politica pandurilor mai departe.

    sport-01-31

    Vorbe pozitive

    Doi din oamenii cu putere de decizie la echipă, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, promit că echipa de fotbal va continua să existe. „În calitatea pe care o am de membru AGA pot spune că suntem în discuţii cu preşedintele clubului, cu antrenorul Iordănescu. Din partea noastră există toată disponibilitatea de a continua în această formulă în ediţia viitoare, ne dorim să continuăm cu mulţi jucători din vechiul lot. Decizia va fi luată după ce domnul Răducan va veni la Târgu-Jiu, vom discuta şi vom vedea. Vom susţine echipa de fotbal, echipa va evolua şi facem eforturi pentru a ne prezenta onorabil în cupele europene”, a declarat Florin Cârciumaru. Acesta a fost completat de Ion Călinoiu, oficial care ieri a confirmat presei că în Gorj sunt persoane care doresc răul echipei. Ca într-un film cu happy-end, binele ar urma să câştige. „Vom ajunge cu salariile la zi. Cel mai important lucru este legat de activitatea din club care trebuie să respecte legea. Mulţi dintre „binevoitori” nu au avut încredere în Edi Iordănescu. CEO cu forţe oculte în spate au făcut tot ce au putut pentru a se sustrage de la această finanţare pentru a diminua această activitate sportivă performantă. Acest antrenor tânăr a confirmat, iar noi vom demonstra în continuare că vom avea o echipă la un nivel înalt şi un staff tehnic performant”, a declarat Ion Călinoiu. Deocamdată, Edi Iordănescu aşteaptă să treacă şi aceste zile pentru a se lămuri exact în legătură cu decizia pe care o va lua. Discuţia din aceste zile dintre Răducan şi oficiali va fi decisivă!

    Şi totuşi, ce e de făcut!?

    Problema pandurilor este cât se poate de serioasă. Vorbele trebuie să aibă şi acoperire, iar oficialii de la Pandurii trebuie să vină şi cu garanţii pentru a încerca să-l convingă pe Edi Iordănescu şi jucători să continue la Târgu Jiu. Ideea este că timpul trece, şi dacă nici în această săptămână nu se vor lămuri aceste semne de întrebare, e clar că riscăm să asistăm la un sezon ratat al echipei…

    Îl pierd pe Săpunaru!?

    Dacă Edi Iordănescu va rămâne la Târgu-Jiu, atunci vor exista speranţe ca în vară să fie urmat la echipă şi de Cristi Săpunaru. Acest fotbalist este bombardat cu oferte din partea Astrei, o echipă care-i propune un contract uriaş, peste ce-i poate da Pandurii, mai exact vreo 25 de mii de euro lunar. „Săpunaru este ținta noastră numărul 1, încercăm să-i facem o ofertă. Și eu, și Dani Coman vorbim zilnic cu el, îl terorizăm cu telefoanele. Lui Săpunaru i-am făcut o ofertă cu mult peste ce se oferă în România”, a declarat Șumudică.

    Câţi panduri merg la Euro?

    Tot în cel mai scurt timp se va face publică şi lista cu jucătorii care vor merge cu echipa naţională la Euro. Până în această seară la orele 23.59, Federaţia Română de Fotbal trebuie să anunţe lotul de 23 de jucători care vor merge la Euro. În acest moment, Anghel Iordănescu are la dispoziţie un lot de 28 de jucători, din care va alege cinci pe care îi va lăsa acasă, urmând a miza pe cei 23 aleşi pentru Campionatul European. Deşi lista cu cei cinci care nu vor prinde Euro este este secretă, surse din Federaţie anunţă faptul că doi din cei trei panduri convocaţi iniţial ar fi lăsaţi acasă. Ar fi vorba de Ioan Hora şi Adrian Ropotan, situaţie în care gorjenii ar mai avea un singur jucător la Euro, Cristi Săpunaru. De fapt, acesta nu mai are contract cu Pandurii, aşa că gorjenii s-ar mulţumi doar cu faptul că în lotul naţional ar fi câşţiva ex-panduri: Vlad Chiricheş, Alex Maxim, Mihai Pintilii sau Cristi Săpunaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: