spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesCine va antrena Pandurii!?

    Cine va antrena Pandurii!?

    Zilele acestea se va lămuri marea dilemă: va continua Edi Iordănescu la Pandurii?

    Problemele financiare cu care se confruntă Pandurii par să pună capăt „mariajului” cu Edi Iordănescu. Tehnicianul a cerut garanţii pentru stabilitate pentru stagiunea viitoare, lucru pe care finanţatorii nu au putut să-l ofere. Edi Iordănescu pare tot mai departe de Pandurii, „divorţul” părând a fi iminent, aşa că din ce în ce mai mult se vorbeşte de aducerea unui nou antrenor. Există semnale că dacă Edi Iordănescu va alege să plece, şi Narcis Răducan să-l însoţească, situaţie în care rămâne atât fără bancă tehnică cât şi fără conducere. Zilele ce vor urma vor fi decisive!

    sport-01-30

    Edi ar vrea să rămână

    Tot ce s-a construit în ultimul an şi jumătate se poate nărui în zilele viitoare. Edi Iordănescu pare tot mai departe de proiectul Pandurii, în ultimele zile vorbindu-se intens despre o descălecare a acestuia în Bănie la CSU Craiova. Deocamdată, până spre mijlocul aceste săptămâni, Iordănescu păstrează misterul în ceea ce priveşte viitorul său. Tehnicianul a reamintit faptul că şi-ar dori extrem de mult să continue munca la Târgu Jiu, dar fără a avea garanţii nu poate face asta. Într-o postare pe Facebook, Edi Iordănescu a transmis un nou mesaj. „Nu am semnat prelungirea cu Pandurii şi chiar dacă o parte din sufletul meu este acolo, nu voi semna dacă nu se rezolvă situaţia financiară în cel mai scurt timp. Am un regret imens că nu pot continua munca în Europa League, că e posibil să mă despart de fani, de oamenii care m-au susţinut şi au crezut în mine, însă nu pot face performanţă în condiţiile din acest moment. Nu am semnat cu altcineva şi chiar dacă sunt discuţii atât în România cât şi în exterior, nu voi lua o decizie până nu voi fi sigur că proiectul pe care îl voi alege (Pandurii sau alt club) va fi unul viabil!”, a fost postarea lui Edi Iordănescu pe reţeaua de socializare.

    Caută alt antrenor?

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan încearcă să-l convingă pe Iordănescu să continue la Târgu-Jiu. oficialul care mai are contract un an de zile cu Pandurii a şi declarat că în cazul în care în zilele viitoare nu va reuşi să-l convingă, atunci se va orienta spre un alt tehnician care să preia echipa. „N-am reuşit până acum să-l convingem şi trebuie să luăm măsuri. Dacă până săptămâna viitoare nu va accepta, va trebui să căutăm un alt antrenor. El are însă dreptate, pentru că nu s-au rezolvat multe treburi pe aici”, a declarat Narcis Răducan.

    Hora e salvarea

    Sistarea finanţării de către CEO a dat totul peste cap la Pandurii. Nu s-a reuşit aducerea unui nou membru care să încerce să acopere din gaura lăsată de plecarea CEO-ului, aşa că echipa a rămas fără vreo două milioane de euro pe an. Ceilalţi membrii asociaţi nu au putut să acopere acea gaură, situaţie în care clubul a intrat în impas. Pentru deblocarea imediată a situaţiei, gorjenii trebuie să vândă rapid un jucător, şi când vorbim de rapiditate, vorbim de un număr de zile redus. „Produsul” care poate fi exploatat este Ioan Hora, golgheterul Ligii 1, jucător care are în acest moment trei oferte. Una este din Polonia de la Lech Poznan, alta din China, iar cea de-a treia din liga a doua engleză. Totul s-a împotmolit la partea financiară, mai exact la tranşele de bani pe care echipa care-l transferă pe Hora trebuie să le achite pandurilor. Astfel, gorjenii vor să ia cât mai mulţi bani în prima tranşă pentru a debloca situaţia la club, în timp ce respectivele echipe nu prea au de gând să dea prea mulţi bani în prima tranşă. În acest moment putem spune fără a greşi că soarta lui Edi Iordănescu depinde în mare măsură de vânzarea lui Hora, dacă această tranzacţie va fi făcută până miercuri, atunci sunt şanse reale ca Edi Iordănescu să continue…

    A fost la finală

    Edi Iordănescu a fost prezent la Milano, unde alături de Narcis Răducan a urmărit finala Champions League dintrea Real şi Atletico, finală câştigată de Real după penaltiuri. „Nu a fost o finală spectaculoasă, a fost una extraordinară. Am văzut 2 echipe care şi-au împărţit momentele, dar nu au refuzat jocul. Felicitări! Felicitări Real, felicitări Atletico! O singură echipă va rămâne în statistici, amândouă în gândul iubitorilor de fotbal!”, a fost comentariul lui Edi Iordănescu după meci.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: