spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine vine, cine pleacă de la Pandurii!?

    Cine vine, cine pleacă de la Pandurii!?

    Iordănescu junior a făcut lista de transferuri şi disponibilizări

    Pe data de 7 ianuarie va avea loc reunirea pandurilor. Până atunci atât preşedintele Eugen Pârvulescu cât şi antrenorul Edi Iordănescu vor sta pe telefoane pentru a vedea ce pot aduce la Pandurii Târgu-Jiu. Lista cu jucătorii doriţi de gorjeni este ţinută încă la secret, la fel ca şi lista cu jucătorii care vor fi disponibilizaţi în această iarnă. „Este foarte posibil ca unii jucători să plece, la fel cum este foarte posibil ca alţii să vină”, spune Pârvulescu.

    Caută valori!

    Gorjenii nu se aruncă pe piaţa transferurilor. „Nu vom face mutări doar de dragul de-a le face. Vrem să aducem jucători care să ne ajute, jucători care apoi de ce nu să aducă bani echipei noastre în urma unor transferuri. Ştiţi prea bine politica, căutăm jucători buni, tineri şi dacă se poate să fie ieftini şi apoi să-i vindem scump”, a spus Eugen Pârvulescu. Până ca jucătorii de pe listă să vină la Târgu-Jiu, gorjenii au oferit doar indicii cu privire la strategia din campania de transferuri. Chiar antrenorul Edi Iordănescu a oferit indiciile. „Am identificat câteva posturi deficitare. Este foarte important şi ne va influenţa campania de transferuri şi ceea ce se va întâmpla cu anumiţi jucători. Este posibil să apară interes pentru unul – doi jucători, deja în acest sens am ceva informaţii, însă nu voi da nume pentru că nu este momentul, până nu este o ofertă concretă, oficială”, a declarat Edi Iordănescu.

    Tot antrenorul pandurilor este de părere că echipa are nevoie de anumite întăriri pe posturi care nu sunt dublate. „Dacă reuşim în mare parte grupul trebuie să fim atenţi pentru poziţia de fundaş central. Acolo s-a suferit în această poziţie, de fundaş central, stânga-dreapta trebuie dublată. Ştim problemele lui Christou Paraskevas, s-a operat de curând şi încă starea lui de recuperare nu este clară. Vom vedea şi poziţia de fundaş stânga pentru că în momentul de faţă echipa stă într-un singur fundaş stânga şi voi analiza şi ce mai avem şi pe la centrul de Copii şi Juniori şi echipa a doua. Vom vedea şi la nivelul mijlocaşilor ce avem nevoie”, a mai declarat Iordănescu. Concluzia lui Edi Iordănescu e simplă: „Dacă nu pierdem jucători, maxim 3-4 jucători vom aduce să ne completăm”.

    Dar cine pleacă?

    În mod normal trebuie să existe şi o listă cu jucătorii care vor părăsi echipa în această iarnă. De obicei se renunţă la aceia care nu au dat randament, însă Iordănescu vrea să-i vadă şi la antrenament pentru a se lămuri în privinţa disponibilizaţilor. „Nu voi nominaliza, însă este posibil să fie şi jucători la care vom renunţa în această iarnă. Să vedem… Unul, doi, maxim trei jucători. Am analizat în mare, însă nu este acum momentul să dăm nume. Vom vedea în perioada următoare, vom vedea şi cum răspund la perioada de pregătire. E clar că îmi doresc ca în proporţie de 95% ca în momentul în care plecăm pentru primul stagiu de pregătire lotul să fie definitivat. Nu vrau să vină jucători pe parcurs şi să sară peste anumite etape de pregătire şi să avem timp puţin să-i integrăm”, a mai declarat Iordănescu.

    „Studiem, analizăm, vedem ce putem aduce. Vom vedea cine va pleca, deocamdată nu avem nicio ofertă pentru vreun jucător, dar mici întrebări de un jucător sau doi, atât, nimic altceva”, Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: