spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine vine la Pandurii!?

    Cine vine la Pandurii!?

    Imediat după ce Edi Iordănescu a anunţat public faptul că nu va mai continua la Târgu-Jiu, s-a pornit la întocmirea listei cu posibili antrenori care să-i ia locul. Gorjenii au făcut rapid o listă cu posibilele nume ce ar putea continua munca lui Edi Iordănescu, listă ce a fost ţinută la secret, dar care a răsuflat…

    sport-02-21

    Ciobotariu a refuzat

    Primul pe listă a fost trecut Liviu Ciobotariu, acesta lucrând în trecut cu Narcis Răducan la ASA Tg. Mureş, însă tot în trecut a antrenat şi Pandurii fără a impresiona în vreun fel ca şi tehnician. S-a şi intrat în negocieri cu acest tehnician, însă proiectul Pandurii nu l-a atras. „Da, mi-au făcut o ofertă, însă am refuzat. Eu am două variante de afară, voi accepta una dintre ele”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru FANATIK.RO.

    Gâlcă, ţinta principală

    Imediat, cei de la Pandurii s-au orientat spre alte nume pe care le-au trecut pe o listă. Numele lui Costel Gâlcă, tehnician care a devenit liber de contract după ce Espanyol Barcelona nu i-a mai prelungit contractul a devenit ţintă principală. Acesta a şi fost abordat şi de principiu şi-a dat acordul să vină la Târgu-Jiu, însă în timpul unor astfel de negocieri chiar orice este posibil. Un alt nume trecut pe listă a fost cel al lui Toni Conceicao de la CFR Cluj, antrenor care nu este deloc mulţumit de situaţia la clubul ardelean şi care este apreciat de Narcis Răducan. Nu trebuie uitat nici numele lui Daniel Isăilă, antrenorul care a lucrat bine la Astra Giurgiu şi care de ceva vreme este secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională.

    Mulţi s-au autopropus

    Imediat ce vestea despărţirii lui Edi Iordănescu de Pandurii a fost confirmată, telefoanele oficialilor de la Pandurii au început să sune. Fel şi fel de binevoitori au venit cu fel şi fel de nume pe care le-au propus la echipă, ba unii chiar în mod personal şi-au arătat disponibilitatea de a începe un proiect la Târgu-Jiu. Mirajul intrării în circuitul antrenorilor de Liga 1, plus participarea în cupele europene este o tentaţie mare pentru orice antrenor, aşa că fiecare a încercat să apese cât mai bine pe butoane pentru a ajunge pe banca tehnică a pandurilor.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: