spot_img
14 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCipriotul Constantinides, antrenorul Energiei !

    Cipriotul Constantinides, antrenorul Energiei !

    Tehnicianul a semnat pentru un sezon, urmând a fi ajutat de Claudiu Alionescu

    Nebunia pare să fi luat sfârşit la echipa de baschet Energia. După ce acum câteva zile semnaseră un antrenor, Aleksander Todorov, dar de care s-au şi despărţit după câteva ore, cei de la Energia au găsit un antrenor care să antreneze echipa în stagiunea viitoare. a fost ales Antonis Constantinides în vârstă de 40 de ani şi care de pe 15 august îşi va începe munca la Energia.

    Adus direct din Cipru

    S-a făcut voia unora şi Energia are un anumit antrenor pe bancă. Antonis Constantinides, un antrenor din Cipru care a câştigat cam tot ce se putea prin baschetul de pe Insula Afroditei va fi antrenorul Energiei în viitoarea stagiune. De ce a fost ales acest tehnician a explicat Dan Cumpănaşu, noul şef al secţiei de baschet de la Energia. „Am semnat cu antrenorul din Cipru pentru un sezon. În ultimii patru ani a avut rezultate bune în Cipru, a câştigat trei campionate, a pierdut o finală. În plus, a participat de trei ori cu echipele antrenate de el în Euro Challenge, unde vom juca şi noi. Nu este un antrenor foarte scump”, a declarat Cumpănaşu oferind argumentele care au stat în picioare la alegerea făcută. Constantinides nu s-a lăsat rugat prea mult, iar după o discuţie avută cu şeful CEO, Laurenţiu Răuţ şi-a pus semnătura pe contract. Cât despre obiective acestea nu au fost făcute publice, însă este clar că se urmăreşte un parcurs cât mai lung în cupele europene plus terminarea viitorului sezon pe un loc cât mai bun în Liga Naţională.

    Se caută jucători

    După ce Constantinides a semnat cu Energia s-a trecut la formarea lotului. Pe hârtie deocamdată. Watson şi Karpeles au semnat prelungirea de contract cu Energia înainte ca cipriotul să vină la Târgu-Jiu pentru a semna contractul. Lotul de jucători s-a mărit, ultimul venit fiind jucătorul sârb Nemanja Milosevic. Acesta a semnat prelungirea de contract cu Energia, iar în cel mai scurt timp Darby şi Troupe îşi vor prelungi cu un aş şi ei şederea la Târgu-Jiu. „Dacă ne vom înţelege cu Darby şi Troupe, Milosevic a semnat, mai trebuie făcute două transferuri de jucători străini şi posibil încă un jucător român. Vedem în ce condiţii şi ce posturi mai trebuie completate”, a mai punctat Cumpănaşu. Oficialul Energiei a mai oferit detalii despre posturil4e ce trebuie întărite în echipă. „O să căutăm jucători pentru a completa lotul. Ne trebuie un pivot clasic trebuie adus, va fi străin pentru că din România nu avem ce lua pentru poziţia 5. O să încercăm să aducem şi un jucător de profil 3-4, shooter, cu mână bună, sau un jucător poziţia unu care să fie schimb la Watson”, a mai declarat Cumpănaşu.

    Reunirea e pe 15 august

    Constantinides va fi ajutat la Târgu-Jiu de Claudiu Alionescu. Acesta a făcut şi pe translatorul la negocierile purtate între conducere şi antrenor, iar la final s-a decis ca el să fie păstrat în staff ca şi secund. „Stafful tehnic va fi format din antrenorul din Cipru şi Claudiu Alionescu. Preparatorul fizic, grecul are contract semnat, dar nu am putut lua legătura cu el i-am trimis un mail şi aşteptăm un semnal de la el. Nu am discutat cu el, vreau să-i comunicăm şi lui programul. Pe 15 august este programată reunirea lotului, sezonul oficial începe mai târziu decât de obicei, este timp suficient pentru perioadă de pregătire”, a încheiat Cumpănaşu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: