spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertClubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea o echipă de seniori la...

    Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea o echipă de seniori la fotbal

    Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu va avea o echipă de seniori la fotbal. Aceasta va fi clădită pe scheletul actualelor echipe de juniori.

    Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a precizat că juniorii de la echipa Pandurii vor fi preluați de CSM: „Mă leagă o viață acolo și e trist când acest nume nu mai există ca activitate fotbalistică. Am discutat în aceste săptămâni cu copiii, cu părinții lor, de la grupele 2007 și 2008, care au evoluat pentru Pandurii și îi așteptăm cu brațele deschise din sezonul următor. O să preluăm tot ce se poate. Cele mai bune condiții și cel mai bine pentru ei ar fi să rămână la CSM. Atunci am avea la anul opt echipe înscrise în campionat. Vrem pe acest schelet să formăm și viitoarea echipă de seniori a CSM, pentru Liga a III-a. Acestor copii trebuie să le dai o variantă când termină junioratul. Îmi doresc ca cei mai buni să meargă la echipe de primă ligă, dar nucleul va rămâne la Târgu Jiu și va forma o echipă de seniori, care va evolua cu succes. Cred că vom avea destul de mulți spectatori care să ne susțină. Este foarte important să avem răbdare“.

    Echipa de seniori ar urma să joace din sezonul 2024-2025

    „Nu pot să zic nu la nimic. Numele de Pandurii este cunoscut. Pandurii încă există ca entitate. Se poate face orice. Deocamdată ne axăm pe copii. De anul viitor ne vom afilia la Federația Română de Fotbal și vom înscrie două echipe de Under 19 și Under 17. Pe baza acelor copii vrem să formăm și echipa de seniori, care va fi formată din sezonul 2024-2025. Nu vreau să aduc din altă parte fotbaliști. Cred că o echipă de Liga a III-a ar fi suficient“, a mai spus Robert Bălăeț, la un post de televiziune online.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: