spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCluj Arena, gata de grupele Europa League

    Cluj Arena, gata de grupele Europa League

    La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri, oficialii de la Pandurii au primit vizita reprezentanţilor UEFA pe stadionul Cluj Arena. Acolo ar urma să joace echipa olteană în cazul în care va ajunge din nou în grupele Europa League.

    sport-03-11

    Vladimiras Buzmakovas din Lituania şi Robert Wagner din Austria au prezentat reprezentanţilor clubului Pandurii, ai televiziunii care va produce jocurile şi ai stadionului Cluj Arena prevederile Manualului UEFA pentru meciurile din grupele Europa League. Delegaţia clubului Pandurii Târgu-Jiu a fost compusă din: Daniel Băloi – responsabil licenţiere, Monalisa Popescu – coordonator birou de presă şi Lucian Calotă – ticketing manager, în timp ce din partea administraţiei stadionului Cluj Arena au participat Radu Raţiu şi Dan Brânduşanu. Cu această ocazie delegaţii UEFA au inspectat stadionul Cluj Arena pentru a verifica tribunele, căile de acces şi anexele stadionului, sălile de lucru şi pentru activităţi mass-media, precum şi terenul de joc şi vestiarele.

    Tururile preliminare la Severin

    Chiar dacă nu au anunţat oficial, reprezentanţii CS Pandurii au fost înştiinţaţi că meciurile contând pentru tururile preliminare, turul 3 şi dacă este nevoie şi play-off-ul se vor disputa la Severin. Deocamdată, cei de la Pandurii au primit doar acordul de principiu, însă au obligaţia ca într-un timp scurt să remedieze punctele pe care cei de la UEFA le cer pentru o organizare şi mai bună a jocurilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: