spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertColonie de panduri în Ghencea?

    Colonie de panduri în Ghencea?

    În ultimii trei ani la Steaua au ajuns şase panduri, urmează alţii?

    Presa centrală de sport a anunţat că la Steaua se fac liste de transferuri, iar în capul acestei liste de „cumpărături” ar fi şi doi panduri. „Gigi Becali a dat ordin să fie transferat Eric”, se spune în gsp. Fotbalistul brazilian l-a cucerit pe Gigi Becali cu eurogolul din meciul cu Fiorentina, iar pe lista Stelei ar fi şi Paul Anton. Gorjenii spun că nu au oferte pentru cei doi, aşa că totul pare a fi doar un zvon.

    Speculaţii sau adevăr?

    Eric şi Anton la Steaua. Ar fi mutările şapte şi opt dinspre Pandurii spre Steaua în ultimii trei ani. Rând pe rând, Stanca, Păcurar, Martinovic, Matei, Pintilii sau Chiricheş au luat drumul Stelei, iar acum se vorbeşte de încă doi panduri care să ajungă în Ghencea. Eric şi Anton ar fi vânaţi de Steaua, primul fiind dorinţa lui Gigi Becali, cel care de ani buni caută un număr 10 precum Eric care în acest campionat marchează dar dă şi pase de gol. Totuşi, gorjenii spun că nimeni de la Steaua nu şi-a anunţat intenţia de a-i transfera pe cei doi. „„Nu cunosc amănunte dar ne bucură orice interes pentru jucătorii noştri. Cred că sunt simple speculaţii, nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, sunt relaţii foarte bune între cele două cluburi. Nu cred că oficialii Stelei ar apela la astfel de tertipuri înaintea meciului direct. Orice interes pentru jucătorii noştri nu poate decât să ne bucure. Dacă interesul era oficial cred că oficialii Stelei ne-ar fi contactat la telefon, ne-am fi întâlnit şi am fi discutat, eu zic că sunt simple speculaţii, nu ne-a căutat nimeni”, spune Eugen Pârvulescu. Oficialul pandurilor spune că cei doi jucători aflaţi pe lista Stelei sunt şi pe listele altor echipe, în special din străinătate. „Eric şi Anton sunt două jucători interesanţi de care se interesează chiar echipe din Vest, mai ales pentru Anton există un interes, dar nu am primit încă vreo ofertă oficială. Ştiu că au fost scouteri de la diferite echipe să-l vadă, dintr-un fotbal mult mai dezvoltat decât al nostru”, a mai punctat Pârvulescu.

    Iau ieftin şi vând scump

    În acest moment, la Pandurii nu se vorbeşte despre vreun transfer, ba din contră oficialii pandurilor spun că nu vor ceda nici un jucător până la vară. „Intenţionăm ca până la vară să nu dăm niciun jucător, dar dacă în iarnă va fi vreo ofertă tentantă pentru club şi jucător, putem să ne aşezăm la masă şi să discutăm. În momentul de faţă însă nu avem nicio ofertă concretă pentru vreun jucător, doar interes”, a mai spus Pâvulescu. Pe cei doi jucători pe care Steaua i-ar vrea, gorjenii nu au prea dat mulţi bani. Eric a fost adus la pachet cu Breeveld pe jumătate de milion de euro, iar Anton a venit pe o sumă modică. Acum, gorjenii au de gând să ceară bani mulţi pe jucători. „Se ştie, noi vrem să cumpărăm ieftin şi să vindem scump. Un milion de euro era un preţ corect când jucam în campionat şi terminam pe locul 6-7, acum devenind vicecampioni, jucând în grupele Europa League cred că preţul jucătorilor este altul faţă de ce am vândut până acum. E normal ca preţurile să fie duble acum, cota jucătorilor a crescut pentru că au jucat contra unor jucători puternici, cu experienţă de la Hapoel Tel Aviv, Braga sau Fiorentina. De ce să nu fie şi jucătorii noştri cotaţi mult mai bine?”, se întreabă Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: