spot_img
14 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertColonie plavă la Pandurii

    Colonie plavă la Pandurii

    Momcilovic, Adrovic şi mai nou Vranjkovic, toţi trei sunt plavi şi pot juca din acest an la Pandurii. După ce Petre Grigoraş a eliminat toţi sârbii din echipă, Marin Condescu, preşedintele Clubului Pandurii, şi-a pus în minte să-i readucă în prim plan la Târgu-Jiu. Aşa că doi au şi semnat cu Pandurii, urmează un al treilea plav. Încet dar sigur, Pandurii se transformă în colonie plavă.

    Vranjkovic vrea „acasă”

    Momcilovic este fundaş stânga. Adrovic este atacant. Lipseşte din puzzle un mijlocaş. Condescu l-a găsit apelând la prietenul său, impresarul Zvonko Milojkovic. Aşa se face că Vojislav Vranjkovic este aproape de o revenire la Târgu-Jiu. A plecat când echipa era ultima în clasament fiind dat afară de Petre Grigoraş, iar acum poate fi adus înapoi de Condescu când echipa e pe locul 2. Totul se va decide în zilele care urmează. „Aştept să discut cu domnul preşedinte Condescu. Vedem ce va fi. Deocamdată nu se ştie nimic. Sunt pentru a treia oară aici. Dacă se rezolvă pot transferul să plec în cantonament. În 2-3 zile se decide totul”, a comentat Vojislav Vranjkovic. Ei bine, jucătorul susţine că Târgu-Jiul este şi casa lui şi îşi doreşte să joace „acasă”. „E foarte bine cum am găsit echipa. Aici m-am făcut fotbalist, vreau să joc la un nivel înalt aşa cum este echipa. Aici sunt ca şi acasă. E diferenţă mare între Dinamo şi Pandurii. Aici sunt oameni mult mai stabili, la Dinamo nu am avut sprijin”, a mai punctat Vranjkovic.

    Prietenie specială

    Marin Condescu este bun prieten cu impresarul Zvonko Milojkovic. Acest agent de jucători este omul de casă al pandurilor, un colaborator bun pentru Condescu. Cei doi au făcut multe afaceri împreună, la Târgu-Jiu ajungând de-a lungul timpului jucători care nu au avut vreo treabă cu fotbalul. Marco Basara este un exemplu elocvent. Pe oraşul lui Brâncuşi au mai trecut şi alţi sârbi impresariaţi de Zvonko. Astfel, Vidakovic, Jovanovic, Pustnjakovic, Perisic, Kutlacic, Raskovic, Keca, Vranjes, Maksumic, Lazic sau Martinovic sunt numele jucătorilor plavi care au evoluat de-a lungul timpului pentru Pandurii. Şi toate aceste transferuri făcute pe baza unei relaţii de prietenie care de-a lungul timpului a avut de-a face şi cu certuri. Însă după fiecare ceartă urma o împăcare. Că deh, aşa e în afaceri ! Dacă lui Zvonko Milojkovic i s-a închis uşa de fiecare dată i s-a şi deschis alta după un anumit timp. După ce Petre Grigoraş închisese uşa sârbilor la Târgu-Jiu, acum Marin Condescu o deschide larg.

    Ape tulburi

    Marin Condescu face transferuri fără a se consulta prea mult cu antrenorul Cristi Pustai. Din schemă este sărit şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. Este evident că în acest moment la Pandurii apele sunt tulburi, şi asta chiar dacă echipa are statut de vicecampioană a României. Din păcate pentru echipă, oamenii nu vorbesc aceeaşi limbă, fiecare are propria idee despre campania de achiziţii, iar asta nu va duce la nimic bun. Este clar că Adrovic şi posibil Vranjkovic sunt aduşi peste capul lui Pustai. Oricum, şi lui Grigoraş în iarnă i s-a spus că îi vor fi aduşi nişte sârbi şi la scurt timp antrenorul a plecat. Rămâne de văzut cine va pleca acum primul…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: