spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertConcluzia lui Iordănescu: "Am luat trei puncte, puncte de moral"

    Concluzia lui Iordănescu: „Am luat trei puncte, puncte de moral”

    Suspendat, Edi Iordănescu a stat într-o lojă la meciul de la Giurgiu alături de Narcis Răducan, preşedintele pandurilor. Fiind suspendat, tehnicianul a fost interzis şi la interviuri imediat după joc, aşa că mesajul tehnicianului după partida de la Giurgiu vine cu ceva întârziere. Oficialul pandurilor spune că victoria în faţa Astrei este de bun augur, este o victorie importantă, dar care nu ţine mult timp de cald pandurilor.

    sport-01-16

    Nu fac nuntă după victorie

    Edi Iordănescu trage concluzia după victoria de la Giurgiu. „Da, am câştigat la Astra, trei puncte importante pentru moral pentru că ai bătut la Astra, o echipă din frunte. Pentru noi tot trei puncte sunt câştigate, tot trei puncte s-au pus în clasament”, spune Edi Iordănescu. Tehnicianul pandurilor merge mai departe şi spune că nimic nu s-a câştigat prin această victorie. „E important că nu am pierdut contactul cu podiumul, ne-am apropiat de lider. Dar, iată că din spate vin echipe care acumulează puncte, CFR Cluj şi CSU Craiova, aşa că rămâne deschisă lupta pentru play-off”, a declarat Iordănescu. Mai mult, antrenorul vrea continuitate în rezultate. „Avem un program greu în continuare. Până acum nu am realizat nimic, trebuie să adunăm puncte în continuare”, a mai spus Iordănescu. Tot antrenorul pandurilor se felicită pentru strategia din ultima săptămână. „Am fost inspiraţi să menajăm câţiva jucători cu Dinamo în Cupa Ligii. Nu ştiu dacă Momcilovic sau Hora ar fi jucat titulari cu Dinamo ar mai fi putut juca cu Astra, nu ştiu dacă am fi avut soluţii. Noi ne-am dorit victoria şi în acel meci, dar era clar că nu putem duce lupta pe trei fronturi”, a declarat Iordănescu.

    Caută un atacant

    Aşa cum spunea chiar antrenorul, greul de abia de acum încolo urmează. Târgujienii vor să transfere un atacant pentru a acoperi lotul. „În câteva zile ar trebui să luăm o decizie. Unii jucători au mai făcut pregătire cu alte echipe, chiar dacă sunt liberi de contract. Oricum, când vor veni, vor face teste. Noi ne-am propus ca în această săptămână să decidem și apoi să-l aducem cât mai rapid aici pe jucătorul ales, dar încă nu am decis. Este unul dintre cei pe care îi urmărim care a jucat la echipa națională, dar nu a mai evoluat de ceva timp. Sunt mai multe variante, dar când sunt liberi, nu prea poți să alegi… Mai sunt unii care au ținut prea mult de preț și s-a terminat perioada de transferuri. Acolo trebuie să vedem dacă putem lua ceva”, spune Narcis Răducan.

    Gânduri cu ASA

    Totuşi, gândurile pandurilor zboară spre meciul de la vineri cu ASA Tg. Mureş. „Suntem cu gândul la meciul cu Târgu Mureșul. E un meci greu, cu jucători experimentați, o echipă solidă chiar dacă nu mai are același parcurs cu cel de anul trecut. Se mențin în zona play-off și nu ne va fi simplu, dar după partida cu Astra, jocul ăsta bun le dă curaj băieților”, spune Răducan. Oficialul pandurilor are încredere în forţele echipei sale. „Ne bazăm și pe o stare de spirit mai bună, sperăm să învingem deși nu ne așteptăm la un meci simplu. Am câștigat în fața unei echipe foarte bune a campionatului, așa că suntem încrezători. Singura noastră problemă a fost inconstanța, am făcut un joc bun după care am scrântit-o. Dacă legăm două, trei rezultate bune, deja ești în primele trei”, a mai spus Narcis Răducan, preşedintele pandurilor.

    „Sunt trei puncte foarte importante pentru că sunt luate cu o echipă care se va bate la primele poziţii. Din spate vin echipe care acumulează puncte, CFR Cluj şi CSU Craiova, campionatul rămâne deschis. Trebuie să avem continuitate”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: