spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertConcordia-Pandurii, duel pentru linişte

    Concordia-Pandurii, duel pentru linişte

    Cele două echipe caută victoria în meciul direct de astăzi

    Duel tare în Liga 1. Pandurii şi Concordia închid etapa a 11-a din Liga 1, un meci important pentru ambele combatante. Concordia este pe marginea prăpăstiei, în timp ce oltenii au ajuns pe loc de play-out. „Surprize au fost peste tot în campionat, noi am bătut la Mediaş, Gaz Metan bate la Astra, Craiova a pierdut la Timişoara, Chiajna a bătut la Dinamo, CFR a bătut la Steaua. Nicio echipă nu are un parcurs constant bun, orice se poate întâmpla. Nu e final de campionat. Astra a reuşit cu două victorii să vină de pe 12 şi să fie la patru puncte de play-off. Campionatul nu este jucat. Excepţie ultimele două clasate, oricare echipă au şanse la primele 6 locuri. Surprize o să mai fie”, a declarat Grigoraş.

    sport-02-3

    Statistica detaliată

    Pandurii şi Concordia s-au întâlnit de 10 ori în Liga 1, bilanţul fiind echilibrat. Astfel, gazdele meciului de astăzi, cei de la Concordia s-au impus de patru ori, în timp ce oltenii au cinci victorii. Interesant, un singur meci s-a terminat nedecis. Cu Concordia în calitate de echipă gazdă s-au consemnat cinci jocuri, cei de la Chiajna reuşind trei victorii, în timp ce oltenii au câştigat de două ori în fieful Concordiei. Primul duel dintre cele două echipe a avut loc pe data 12 decembrie 2011, Pandurii – Concordia 5-2. Un meci în care brazilianul Cardoso a reuşit un hat-trick, Pintilii şi Batin completând lista cu marcatori a pandurilor. De partea opusă au marcat Salem şi Vali Badea. Tot cinci goluri au înscris gorjenii şi în august 2013, atunci când s-au impus la Chiajna cu 5-1, un meci jucat imediat după un joc în cupele europene. Prima victorie din contul ilfovenilor a venit în ultima etapă din sezonul 2011/2012, adică în data de 19 mari 2012, Concordia-Pandurii 3-1. Atunci, la Chiajna antrenor era Laurenţiu Reghecampf, cel care a reuşit 11 victorii în 16 partide, performanţă cu care a salvat Concordia de la retrogradare.

    Singura remiză în Oltenia

    Singura remiză dintre cele două combatante s-a înregistrat în stagiunea 2014/2015, cele două remizând la Târgu-Jiu, scor 1-1, goluri Shamsin şi Serediuc, un meci în care echipa la care preşedinte era Mihai Prunariu a trimis de două ori mingea în bară, ultima dată în minutul 89 din lovitură liberă! Ultimele dispute din campionat au avut loc în sezonul regulat precedent, Concordia-Pandurii 3-0 (antrenori Marius Baciu / Edi Iordănescu) şi Pandurii-Concordia 2-0 (antrenori Edi Iordănescu / Adrian Falub).

    A 10-a confruntare

    Dar, ultimul duel a avut loc în optimile Cupei Ligii Adeplast 2016/2017. Cele două s-au duelat la Chiajna într-un meci cu multe ratări, însă totul s-a decis la penalty-uri, câştig de cauză având ilfovenii. Potrivit statisticianului de la LPF, partida din această rundă va fi a 10-a pe care Petre Grigoraş o va disputa împotriva Concordiei în toate competiţiile, palmaresul fiind de partea tehnicianului gorjenilor, care a câştigat patru jocuri, a remizat de trei ori şi a pierdut doar de două ori.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: