spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertConcurenţă şi nu prea în atacul pandurilor

    Concurenţă şi nu prea în atacul pandurilor

    Vali Lemnaru şi Paul Batin singurii atacanţi pur sânge din echipa gorjeană

    Plecarea lui Jaka Stromajer la Oţelul Galaţi i-a cam dat planurile peste cap lui Petre Grigoraş. De aceea tehnicianul oltenilor vrea să-şi întărească trupa în compartimentul ofensiv, însă atacanţii întârzie să apară. În acest moment Paul Batin şi Valentin Lemnaru sunt singurii atacanţi 100% din lotul pandurilor, iar Grig şi-ar dori să crească concurenţa în ofensivă. În sistemul folosit cu trei atacanţi, tehnicianul mai poate miza pe serviciile lui Maxim, Grigoraş junior sau Brata. A mai fost adus şi lituanianul Matulevicius, însă acesta deocamdată se află sub observaţie şi nu se poate spune că e titular.

    Atacanţii aşteaptă concurenţa

    Vali Lemnaru pare ieşit din formă, însă ceea ce contează e ca vârful să fie în formă din punct de vedere sportiv în timpul campionatului. „Vom fi pregătiţi la sfârşitul cantonamentului pentru reluarea campionatului. Se simt plecările, au plecat jucători importanţi, dar noi, cei care am rămas aici, trebuie să ducem mai departe proiectul şi trebuie să ne clasăm în primele 10 la sfârşitul campionatului. Eu îmi doresc să înscriu, important este să încep din nou să joc cât mai mult şi odată cu golurile mele sper să vină şi rezultate mai bune”, a spus Lemnaru. Acesta cel puţin la nivel declarativ se arată încântat de faptul că la echipă vor fi aduşi jucători pentru atac. „Este bine dacă este concurenţă. La fiecare echipă este bine să fie concurenţă pe fiecare post. Cine este mai în formă o să joace. Va fi mai dificil în retur pentru că acum fiecare echipa va ştii ce are de făcut. Campionatul este rupt în două, echipele de sus se vor lupta pentru cupele europene, celelalte pentru evitarea retrogradării. Noi sperăm să ne situăm pe un loc de cupele europene cu toate că este foarte greu”, a declarat Lemnaru. Şi Grig junior are planuri mari pentru retur. „Concurenţa e bine venită. Cel mai bun să intre în teren şi să ajute echipa, asta e important. Experienţa se capătă jucând. M-am adaptat foarte bine la Pandurii şi sper ca evoluţiile mele să fie mai bune. Eu, personal, vreau să prind cât mai multe minute în tricoul pandurilor, să ajut echipa şi să încep să dau goluri”, a declarat Alex Grigoraş. Jucătorul pandurilor visează la un retur de poveste care ar duce echipa în cupele europene. „Aşteptările sunt mari şi din partea noastră pentru noi. Sper să facem un retur la fel de bun ca turul. Dacă ar fi şi mai bun ar fi extraordinar. Calificarea în cupele europene ar fi extraordinar pentru noi. Obiectivul nostru e altul, dar dacă tot am muncit atât de mult şi am realizat un joc bun şi o clasare bună, sperăm să nu dăm înapoi, să nu ne mulţumim cu puţin”, a spus Grigoraş junior.

    Încep amicalele

    Gorjenii au început cel de-al doilea cantonament al iernii. Oltenii vor şi juca în acest week-end, duminică după-amiaza în Antalya contra unei echipe din Muntenegru. Pe 5 februarie de la ora 15.00, Pandurii va întâlni pe FK Zeta, meciul fiind în direct pe Digi Sport 1. Apoi, următorul meci va avea loc pe 8 februarie de la ora 14.00, Pandurii jucând cu sârbii de la Novi Pazar. Alte două meciuri vor fi la tv, pe 11 februarie de la ora 13.00, Pandurii – Shkendija 79 din Macedonia pentru ca în data de 14 februarie de la ora 15.00Pandurii să joace cu FK Rad Belgrad.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: